Daniel Jacobsson|9 juli, 2024, 21:00

Jag väljer att spela på Colombia i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Osannolika sviten: Colombia har inte förlorat sedan februari 2022.

  • Colombia körde över Panama med 5-0 i kvartsfinalen.

  • Uruguay är starka, men jag håller Colombia något högre inför mötet. Mycket pga formen.

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Otroliga sviten

Colombia har gått och blivit en guldkandidat. En stark sådan dessutom och det är inte speciellt konstigt efter att laget har gått obesegrade sedan början av 2022. En enorm svit för att vara försiktig i uttalandet. Colombia har som vanligt sin spets i stjärnorna James Rodriguez och Luis Diaz, men värt att notera är kollektivet som verkligen mår bra och sitter ihop för stunden. Det är den största faktorn till att landslaget går såpass starkt för stunden, inget snack om saken. Under mästerskapet har man visat upp varför man har den här sviten i ryggen.

Colombia kryssade mot Brasilien, ett landslag som man har en fin rad emot på sistone. Kvartsfinalen utnyttjade man rejält för att stärka upp självförtroendet ytterligare då man gör fem mål framåt och är så bra som man måste vara i semifinalen mot Uruguay. Offensiven blir livsviktig i det här mötet, skall man besegra Uruguay så behövs det att stjärnorna producerar. Defensiven och det kompakta spelet tvekar jag inte en sekund på, där är man i en hög nivå varje gång man går ut på planen.

Högintressant

Jag har sett framemot det här mötet. Att Colombia och Uruguay möts i en semifinal kan inte bli bättre och dessutom skall något av dessa lagen förmodligen möta Argentina i final om några dagar. Uruguay har precis som Colombia ett kollektiv som fungerar och är väldigt starkt. Det här är också ett lag som gått en längre tid utan att förlora och det är framförallt under Marcelo Bielsas ledning som man lyft sig rejält. Laget slog, under kvartsfinalen, ut Brasilien efter ett straffavgörande och det säger också sitt.

Spetsen i Uruguay med Nunez, Araujo, Pellistri har varit väldigt stark men kan bli aningen för tunna mot ett lag som Colombia. Uruguay har sina främsta styrkor i defensiven och främst centrallinjen med Gimenez, Valverde och övriga. Dagsformen kommer bli avgörande och då är det viktigt att tillägga att även Uruguay har en form som inte sviker. Colombia är numret vassare för stunden och blir mitt val i det här mötet. Vi får tillbaka insatsen vid oavgjort.

fotboll, copa america
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Colombia - Uruguay
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.