Depay gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/9 kl 16.16

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sedan Koeman tog över Barcelona har det ryktats om att Depay är nära klubben. Det kan mycket väl bli holländarens sista match i Lyon under fredagen.

  • Depay mäktade med ett hattrick i premiären mot Dijon.

  • Memphis Depay hade en nyckelroll i Lyons fina Champions League-turnering den här säsongen. Holländaren stod för sex CL-mål.

  • Lyon har vunnit två av deras tre senaste inbördes möten mot Bordeaux.

  • Depay har gjort mål i två av hans tre senaste ligamatcher mot Bordeaux.

Två formstarka lag

Vi riktar alltså blickarna mot Frankrike och närmare bestämt Ligue 1 under fredagskvällen. Det är Bordeaux som tar emot gästande Lyon hemma på Matmut Atlantique. Hemmalaget har fått sig en fin start på säsongens ligaspel, efter två spelade matcher hittas Bordeaux på en andraplats i tabellen. Det har blivit en vinst och en oavgjord vilket betyder att klubben fortfarande är obesegrade. Nu väntar däremot en tuffare uppgift när storklubben Lyon kommer på besök.

Gästande Lyon har endast spelat en match av den nya ligasäsongen. I premiären ställdes Lyon mot Dijon och det slutade med en överkörning. Gästerna är självklart favoriter inför fredagens tillställning. Undertecknad har hittat en spännande högoddsare inför matchen mellan Bordeaux och Lyon.

Depay ryktas lämna i sommar

Lyon stod för en stark turnering i Champions League den här säsongen. Den franska klubben tog sig hela vägen till semifinalen, men där tog det stopp mot den tyska giganten Bayern München som sedan vann hela turneringen Lyons fina resa till semifinalen hade inte varit möjlig utan storstjärnan Memphis Depay.

Många minns Memphis Depay från hans mindre lyckosamma sejour i engelska Manchester United. Men holländaren har blomstrat igen sedan ankomsten till franska Lyon. Spelaren har själv nämnt att han har mognat under de närmaste åren och tar fotbollen på ett betydligt större allvar just nu. Hans framgångar i Lyon har gjort eko i fotbollsvärlden. Sedan holländaren Ronald Koeman tog över Barcelona har det ryktats frekvent om att tränaren vill ta dit sin landslagsman. Media antyder nu att Depay är överens med Barcelona och nu är det bara klubbarna sinsemellan som ska komma överens. Med det sagt kan fredagens batalj mot Bordeaux mycket väl bli holländarens sista match i klubben. Depay mäktade med ett hattrick och var fullständigt briljant i premiären mot Dijon. Om detta blir spelarens sista match tror vi på ett lyckligt avslut och klickar därmed i Depay som målskytt!

Speltips.se ger tipset:

Depay gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/9 kl 16.16

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.