MMatch: Leverkusen-Dortmund (Bundesliga) | Speltips: Dortmund | Odds: 1,95 | Spelstopp: 17:29 | Spelbolag: CherryCasino

Dagens andra speltips blir på matchen Leverkusen-Dortmund där jag tycker att raka tvåan har ett fint odds sett till lagens kvalité. Jag tror utan tvekan att Dortmund löser detta utan större beskymmer.

Hemmalaget Leverkusen som innan säsongen tippades att eventuellt kunna vara med i toppen har inte fått någon bra start på ligan. Efter fem omgångar så har man endast mäktat med att ha tagit sju poäng och matcher har gått förlorade där man borde vunnit. Egentligen är det utan tvekan ett bra lag men när man inte får det att stämma så spelar det ingen roll hur bra lag man har på pappret. Nu har man visserligen hemmaplan men att möta Dortmund, det är verkligen inte enkelt.

Dortmund har inlett fantastiskt bortsett från förlusten borta mot Lezipieg i första omgången. Efter det har man vunnit allt utan problem och har nu 12 poäng med den galna målskillnaden 16-4. Man har vunnit med både 4 och 5 mål i ett par matcher mot vanligtvis relativt bra lag.

Jag ser inte möjligheten för Leverkusen att kunna utmana här alls. Dortmund är alldeles för starka just nu och trots att man har några skador så ska man lösa uppgiften. Jag testar raka tvåan hos Cherry till 2,00x pengarna, spelvärt!