Match: Sacramento Kings-Detroit Pistons (NBA) | Speltips: Över 202,5 | Odds: 1,68 | Spelstopp: 04:30 | Spelbolag: COOLBET

Mycket talar för överspelet när Sacramento Kings tar emot Detroit Pistons inatt!

Senast plockade Detroit Pistons en stark bortaseger mot Portland Trail Blazers, slutresultatet skrev till 124-125 och jag prickade in överspelet där till ett riktigt fint odds. Även denna gång tror jag på överspelet när Detroit lirar, nu står dock Sacramento Kings för motståndet och jag tror verkligen att DeMarcus Cousins och grabbarna bjuder upp till kamp. Förväntar mig en väldigt öppen och svängig match som kan sluta lite hur som helst, sett till förhållandena inför matchen. Här kan siffrorna rinna iväg med tanke på hur lagen spelat på sistone – trots att detta möte ur ett historiskt perspektiv tenderar att bli relativt målsnålt tror jag starkt på överspelet!

Senast lagen möttes drog Detroit det längsta strået och vann med 115-108, ett resultat i den stilen skulle inte alls vara omöjligt och då är spelet inne med riktigt bra marginal. Över 202,5 känns som en tämligen låg lina och det ska absolut inte vara några konstigheter, jag lastar tungt. Lycka till vid rygg!