Match: Celta Vigo-Valencia | (Copa Del Ray) | Speltips: BLGM | Odds: 1,65 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Första mötet mellan lagen slutade med en solklar 4-1 seger till Celta Vigo efter att ha chocköppnat matchen med tre mål inom loppet av 20 minuter. I övrigt såg det rätt så jämnt ut men det kändes mest som att Celta Vigo spelade av matchen på sätt o vis, hade det varit jämnt efter första halvlek så skulle det nog sett helt annorlunda ut.

Nu kan jag erkänna att jag rätt dålig koll på hur lagen ställer upp ikväll och hur tankarna går angående matchen. Men båda lagen har extremt viktiga matcher i helgen och det känns som man inte kommer lägga alltför mycket krut på ett nästan avgjort cupmöte. Avgjort är det givetvis inte men jag tror i ärlighetens namn inte ens Valencia själva tror på att en vändning är möjlig, framförallt inte med tanke på hur dåligt man spelar.

Känslan är att detta blir en match som bara ska ”spelas av” från båda sidor och då kan vi säkert få se en del nya namn i laguppställningen som vill visa upp sig. Jag har svårt att se att det blir en tillknäppt match, snarare så känns det som att det blir full fart framåt och eventuellt en del mål. Jag tycker BLGM till 1,65x pengarna hos Coolbet känns fint med tanke på förutsättningarna!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet