Match: Manchester City-Barcelona | (Champions League) | Speltips: Båda lag att göra mål andra halvlek – nej | Odds: 1,55 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: 10Bet

Äntligen dags för lite CL igen, som man har längtat!

 

Manchester City har inlett säsongen grymt bra och leder just nu Premier League, dock bara på målskillnad då både Liverpool och Arsenal har samma antal poäng. I första mötet med Barcelona blev man totalt överkörda och matchen slutade tillslut 4-0. Dock så fick man tidigt ett rött kort mot sig och det var efter det som man sänktes, dessförinnan så hade man faktiskt rätt bra press på Barcelona.

Barcelona har öppnat bra också och ligger just nu tvåa i La Liga med sina 22 poäng, endast två poäng bakom Real Madrid. Däremot har man inte varit riktigt så bra som man under de senaste åren varit och man har haft det tufft mot flera “dåliga” lag. Jag tror att man även idag får det tufft då det är ett revanchsuget City man möter, som dessutom spelar på hemmaplan.

Matchen känns riktigt svår att tippa på, iallfall om man ska testa sig på 1×2. Jag väljer att testa “Båda lagen att göra mål i andra halvlek – NEJ” till 1,55x pengarna hos 10Bet. Absolut inte det roligaste oddset men spelet känns bra och kan man få in den i en kupong med flera matcher så är det guld!