Match: Norge-San Marino (VM-kval) | Speltips: Över 11,5 hörnor | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Norge ställs mot San Marino och allt annat än tre stensäkra poäng för hemmalaget finns inte på kartan, förväntar mig en norsk seger med minst ett par bollar. Dock är oddsen riktigt låga och jag siktar istället in mig på hörnmarknaden.

Den förväntade matchbilden är glasklar, precis som alltid när de mindre blåbärsnationerna spelar. Norge kommer dominera matchen och bollinnehavet, och man kommer trycka på från första minuten. Mycket spel kring motståndarnas straffområde, och det är en sådan matchbild vi kommer ha även om norrmännen skulle leda med ett par bollar. Att man skulle backa hem och försvara en ledning finns inte på kartan. Det är mycket på grund av hur fullkomligt usla San Marino är, de är bokstavligt talat inte kapabla att hota och utmana de större lagen. Och med större menar jag såklart i jämförelse med just San Marino.

Över 11,5 hörnor tror jag stenhårt på och den linan ska Norge på egen hand kunna lösa. Jag synar till 1,80, lycka till vid rygg!