Match: Tjeckien-Azerbajdzjan (VM-kval) Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,85| Spelstopp: 20:44 Spelbolag: CherryCasino

Tisdagens andra speltips blir även det på VM-kvalet vilket innebar att vi på speltips.se har skrivit om nästintill alla matcher som spelas i kvalet ikväll, precis som igår alltså. Lite svårare matcher idag men nog ska vi allt kunna krama ur lite cash ur bolagen ändå!

Hemmalaget Tjeckien har blivit ett riktigt bra lag på senare år och tog sig genom EM-kvalet utan problem när man vann sin grupp enkelt utan att tappa många poäng alls under de 10 matcherna. Väl på plats i Frankrike för slutspelet så gick det inte nåt vidare där det endast blev ett poäng men samtidigt så hade man en tuff grupp med Spanien i spetsen som satte stopp för äventyret. Jag har tittat på lagets senaste 20 matcher och trots att man mött väldigt olika motstånd så har det ofta varit målsnålt och man har stundtals haft problem med målskyttet.

Azerbajdzjan är ett lag som inte alls bör ha chans här men det är trots allt en kvalmatch och då vet man sällan vad man har att vänta men att men tar poäng här ser jag som rätt osannolikt. I EM-kvalet så slutade man näst sist med sina 6 poäng och endast Malta kom bakom laget, däremot så spelade man jämnt rätt många matcher om man tittar på resultaten. Precis som Tjeckien så var det många målsnåla matcher i det tidigare kvalet och man verkar ha ett rätt stabilt försvar som kan hålla tätt rätt långt in i matcherna mot de bättre lagen även om det ibland rinner iväg.

Att hemmalaget ska ha tre poäng här är det väl inget snack om men frågan är hur stora siffrorna blir? Jag tror inte alls på någon överkörning utan istället tror jag Azerbajdzjan håller tätt ett bra tag, dock inte hela matchen. Jag testar under 2,5 mål hos Cherry till 1,85x degen och hoppas att bortalaget går in i matchen med bra form.