Match: Armenien-Montenegro | (VM-kval) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,60 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: 10Bet

Fredag och landslagsfotboll, mycket bättre blir det faktiskt inte. Vi börjar med Armenien-Montenegro där jag tror på ett jämnt möte.

Hemmalaget Armenien har fått en hemskt dålig start på kvalet och placerar sig just nu allra sist i gruppen. Men samtidigt har man inte heller haft något flyt med sig, i två av de tre matcherna man spelat så har man åkt på ett rött kort i början av matchen. I första kvalmatchen mötte man Danmark som slutade 1-0, ett resultat som var helt rättvist. Därefter mötte man Polen i en match som slutade 2-1, också det rättvist men Armenien gjorde det bra som stod emot Polen fram tills 93:e minuten och då med ett rött kort mot sig. Det enda riktiga nederlaget har kommit mot Rumänien när man förlorade med 0-5, i en match där man fick rött kort och straff emot sig redan i tredje minuten.

Bortalaget Montenegro har inlett förvånansvärt bra och leder faktiskt gruppen efter sina tre spelade matcher. Man har slagit Danmark med 1-0, Kazakstan med hela 5-0 och spelat oavgjort (1-1) mot Rumänien. Det ska inte vara någon omöjlighet att ta sig åtminstone till playoff om man fortsätter på samma sätt, det är dock tveksamt om man gör det.

Montenegro ska givetvis vara favoriter här trots bortaplan men jag tror att Armenien kan stå emot rätt så bra ändå. Om man slipper röda kort och spelar som man gjort så kan man hålla tätt en bra bit in i matchen men förmodligen inte göra något mål framåt. I de matcherna man spelat så har man knappt haft några målchanser och jag tvekar på att man gör något mål idag. Montenegro lär säkerligen göra mål men frågan är, hur många? Om Armenien slipper röda kort så tror jag rent resultatsmässigt att det här blir en jämn historia. Jag testar under 2,5 mål till 1,60x pengarna hos 10Bet!