Match: Frankrike-Sverige | (VM-kval) | Speltips: Sverige + 0,5 halvtid | Odds: 2,15  | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10Bet

Kvällens mest ångestladdade match, Frankrike-Sverige..

Många menar på att Sverige kommer bli rätt så överkörda ikväll eftersom man är dåliga, det tror inte jag. Nu kan det hända att jag kommer ha riktigt fel när domaren blåser av matchen men det är ju trots allt betting. Sverige har tappat Zlatan, något som jag tror kan bli en positiv effekt på landslaget då man istället inte måste ha 80% av allt fokus på en spelare. Nu kan man istället börja fokusera på att jobba som ett lag och dessutom har man en ny intressant tränare vid rodret i form av Janne Andersson. Att Frankrike står som vinnare ikväll, ja det tror jag nog också tyvärr. Men att man kan hålla nere siffrorna och göra en bra match efter förutsättningarna, det tror jag på.

Risken är att Frankrike underskattar Sverige och i kombination med att Sverige spelar bra så tror jag att man kan få till ett bra resultat. Frankrike lär utan tvekan vara det spelförande laget men frågan är om man löser ett mål redan innan halvtid? Jag tror det finns bra chans att Sverige kan hålla undan och Frankrike istället drar ifrån i andra halvlek. Därför testar jag “skrällen” Sverige +0,5 halvtid till 2,15x pengarna hos 10Bet.