Match: Österrike-Spanien | (U21) | Speltips: Spanien | Odds: 1,75 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: 10Bet

Inte nog med att det är VM-kval ikväll, det spelas även playoff till U21-EM ikväll!

Hemmalaget Österrike tog sig relativt enkelt sig vidare till playoff då man hade ett dåligt motstånd i gruppen, Tyskland borträknat. Man tog 22 poäng på 10 matcher och hade god marginal ner till tredjeplacerade Finland som endast tog 14 poäng. Det är alltså ingen större bedrift för Österrikes del kan jag tycka och man är inte så bra som man kan tro. När man fick möta ett lag i Spaniens klass (Tyskland) så förlorade man klart med 4-1 och 4-2.

Bortalaget Spanien kom något förvånande på en andraplats efter Sverige som överraskade rejält genom att ta förstaplatsen. Spanien är dock ett riktigt bra lag, något man visade under hela kvalet  där man i vissa fall körde över motståndarna. Målskillnaden 31-9 tycker jag talar sitt tydliga språk i denna rätt så tuffa grupp.

Österrike är inte alls i samma klass som Spanien och motstånden i lagens respektive grupper skiljde rejält. När Österrike har mött bättre motstånd så har man förlorat med stor marginal och jag ser inget som talar för att man ska kunna utmana Spanien. Spanien har sett väldigt starka ut och bortsett från ett nederlag så finns det inget att klaga på. Jag tycker att raka tvåan känns stabil till 1,75x pengarna hos 10Bet!