Match: Fiorentina-Sassuolo | (Serie A) | Speltips: BLGM | Odds: 1,78 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

December rullar fortsatt på bra. Idag har jag funnit spelvärde i Serie A, häng på!

Hemmalaget Fiorentina är ett lag som bör ligga klart högre upp än vad man just nu ligger enligt mig som den klubb man faktiskt är. Just nu ligger man på en niondeplats vilket inte alls bör ses som godkänt och man har många poäng upp till topp tre. Formen ser dock ingen vidare ut, eller ja rättare sagt så blandar man väldigt mycket rent resultatmässigt. Man tappar allt för ofta poäng mot lag man egentligen ska slå för att i nästa match vinna enkelt mot något annat lag. Därför är laget väldigt oförutsägbart och inget lag jag skulle spela 1×2 på, speciellt inte när man möter Sassuolo.

Sassuolo har inte presterat alls under året efter förra säsongen fina prestation och ligger i bottenskiktet av tabellen, dock med lite marginal från nedflyttningsplatserna. I ligan tog man senast en stabil 3-0 seger hemma mot Empoli men samtidigt så bör man inte dra allt för stora slutsatser vid det då Empoli inte är bra alls just nu. Sassoulo lär få det riktigt tufft under måndagskvällen och i bästa fall tar man ett poäng, men det är tveksamt.

Fiorentina på hemmaplan som är i stort behov av poäng ska givetvis vara favoriter, dock bara med knapp marginal skulle jag vilja säga. Men blandar alldeles för mycket för att veta vart man har dom och ett oavgjort resultat ikväll ser jag som inte allt för otänkbart. Men jag väljer att testa BLGM då det är två ojämna lag som har lätt att både göra och släppa in mål. Lite intressant är att Sassuolo spelat BLGM i 11 raka bortamatcher men man har inte vunnit några av dessa. BLGM får vi iallafall till 1,75x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får även 100% upp till 1000 kr i bonus hos Coolbet