Match: Liverpool-West Ham | (Premier League) | Speltips: West Ham +2 asian | Odds: 1,70 | Spelstopp: 17:30 | Spelbolag: Coolbet

Efter ett par dagars uppehåll är jag nu tillbaka och hoppas på succe!

Hemmalaget Liverpool har varit riktigt bra för en gångs skull under en längre period och har i skrivande stund spelat ihop 30 poäng på 14 omgångar. Att ta 3 poäng ikväll blir verkligen viktigt då man annars släpper ett litet försprång till de två lagen före i tabellen och det vill man nog helst undvika. Men jag tycker mig se ett lite sämre Liverpool just nu även om man fortfarande såklart är bra. Men på de tre senaste matcherna har man förlorat mot Bournemouth, spelat oavgjort mot Southampton och vunnit mot Sunderland efter en jobbig match.

West Ham har verkligen inte haft någon lyckad säsong såhär långt och man ligger för närvarande nere i botten. Man ska egentligen inte ha någon chans alls här ikväll men med tanke på att Liverpool har ett gäng skador och kommer ifrån en förlust senast så tror jag man kan hålla resultatet jämnt åtminstone.

Liverpool ska givetvis alla dagar i veckan ta denna matchen men med tanke på att West Ham är lite luriga i kombination med att Liverpool under de sista matcherna inte övertygat som innan så kan det bli jämnt. Jag tycker West Ham +2 till 1,70x pengarna är ett väldigt bra spel då det blir vinst så länge inte West Ham förlorar med fler än 1 mål. Men om man förlorar med exempelvis 3-1 (alltså två mål) så får vi hela insatsen tillbaka!

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet