Match: Memphis Grizzlies-Golden State Warriors (NBA) | Speltips: Grizzlies +15,5 | Odds: 1,61 | Spelstopp: 02:05 | Spelbolag: COOLBET

Golden State Warriors är stora favoriter inför nattens bortamöte mot Memphis Grizzlies, men här skulle jag verkligen akta mig för skrällen. Tror starkt på att hemmalaget täcker handicap-linan, en ganska generös sådan.

Memphis Grizzlies bör verkligen inte underskattas här, laget har fem raka segrar i bagaget varav fyra på hemmaplan. Nu säger jag inte att chansen till hemmaseger är stor, men ett jämnt möte tror jag absolut det blir. Golden State går som tåget för tillfället, och efter förlusten mot Houston för nio dagar sedan har man plockat fyra raka segrar. Senast besegrade man Utah Jazz borta med “endast” 106-99, och dessförinnan var det Clippers som besegrades med 98-115. En viktig sak att tänka på är att det tar väldigt mycket på krafterna när man spelar många bortamatcher på raken, två raka bortamatcher har det blivit för Golden State och nattens match blir tredje raka på resande fot av totalt fem. Här kommer det inte handla om att krossa motståndarna som man oftast brukar göra, det gäller att helt enkelt knyta ihop säcken och lösa en seger. Krafterna måste sparas.

Jag tror Golden State löser en seger, men samtidigt tror jag hemmalaget håller siffrorna nere. Jag spelar Grizzlies +15,5 till 1,61, det känns väl ändå som en rimlig lina med tanke på formkurvan och Golden States tuffa bortaschema?