Match: Southampton-Middlesbrough (Premier League) | Speltips: X2 | Odds: 2,15 | Spelstopp: 15:15 | Spelbolag: COOLBET

Southampton och Middlesbrough gör upp under söndagen, och jag har en stark känsla av att gästerna skräller och plockar minst en pinne.

Bolagen tror på en målfattig och ensidig tillställning här, något jag verkligen inte tror på. Southampton är ganska stora favoriter inför matchen men jag varnar för skrällen, X2-dubbelchansen finns att plocka till 2,15 och det tycker jag är ett kraftigt överodds. Hemmalaget har blott två vinster på de sju senaste matcherna, och en av dessa segrar tog man mot Arsenal i ligacupen. I ligaspelet har man bland annat förlorat mot Hull och Crystal Palace inom loppet av en månad, och ute i Europa har man inte presterat bättre direkt. Förlusten mot Sparta Prag i Europa League för två veckor sedan följdes upp med ett kryss mot Hapoel Beer Sheva för tre dagar sedan, ett poängtapp som innebär att engelsmännen nu tillsammans med Inter är utslagna ur turneringen.

Middlesbrough kan mycket väl stå för en skräll här, 6,45 tycker jag är ett galet högt odds. Aitor Karankas gäng har endast en förlust på de sex senaste ligamatcherna och man har sett riktigt stabila ut, enda förlusten kom mot Chelsea den 20:e november när man “endast” föll med uddamålet. Utöver den förlusten har man lyckats sno poäng mot Arsenal (0-0), Manchester City (1-1) och Leicester (2-2). Samtliga matcher på bortaplan, vilket är riktigt starkt. Två segrar har man plockat mot Bournemouth (2-0) och Hull (1-0).

Jag litar inte på hemmalaget för fem öre, och jag spikar X2-dubbelchansen som ser riktigt stabil ut.