Match: Huesca-Las Palmas | (Copa Del Ray) | Speltips: 1x | Odds: 1,70 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: Coolbet

Äntligen december, nu satsar vi på en fin månad!

Huesca hör till vardags hemma i den spanska andraligan där man har öppnat säsongen rätt så bra och har häng på topplagen. Man är framförallt väldigt starka på hemmaplan och man förlorar faktiskt väldigt sällan där även om det självklart händer då och då. Min gissning är att man kommer satsa på att ta sig långt i Copa Del Ray, precis som alla mindre lag i turneringar brukar göra.

Bortalaget Las Palmas har öppnat säsongen helt okej och ligger endast ett fåtal poäng ifrån Europa League platserna. De kommande matcherna i ligan kommer dock vara av högsta vikt för framtiden och förlorar man dessa matcher så ser läget mycket tungt ut. Anledningen till det är att ligan är såpass jämn och man har inte råd att förlora i det läget man befinner sig i. Därför känns det som att det är möjligt att Las Palmas inte ger sig in i dagens kamp till 200% då man redan på söndag har en viktig match borta mot Alves i ligan. Dessutom har Las Palmas inte vunnit på fem raka bortamatcher.

Även om det såklart skiljer en del mellan ligorna vardera lag spelar i så får vi ofta se skrällar i cuper. Jag gissar på att Huseca kommer gå in med full fart här samtidigt som Las Palmas hellre vill lägga sitt fokus på La Liga. Las Palmas ligger rätt bra till och kan vid en bra period framöver haka på i toppen på allvar vilket skulle vara ett stort framsteg för klubben. Jag tycker 1X till 1,70x pengarna hos Coolbet känns som ett helt okej spel här!

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet