/]strong>Match: Varberg-Syrianska (Superettan) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,70 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: Bethard

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för gårdagen, marginalerna var inte på vår sida och det blev tyvärr torsk på båda mina spel. Synd när det gått så fantastiskt bra innan, trodde verkligen att jag skulle kunna hålla uppe sviten igår, men icke.

Nu riktar vi blickarna mot Superettan och matchen mellan Varberg-Syrianska som spelas under torsdagskvällen. Hemmalaget startade säsongen på ett väldigt bra vis och man var länge uppe i toppen, därefter har det gått desto sämre och man är nu en bra bit ifrån kvalplatsen. Det är dock inte kört, om man ångar på bra nu mot slutet så kan det faktiskt gå även om det ser tungt ut för tillfället.

Syrianska har till skillnad från Varberg aldrig varit nära toppen utan har säsongen rakt igenom fajtats nere i botten för att klara sig kvar i Superettan. Det skiljer fem poäng upp till Degerfors som ligger precis ovanför nedflyttningsplatserna, alltså inget omöjligt uppdrag för Syrianska.

Då matchen känns väldigt öppen trots rejäl skillnad i tabellen så väljer jag att rikta in mig på underspelet. Det är svårt att säga hur motiverade Varbergs spelarna är egentligen, har man gett upp hoppet om uppflyttning eller kommer man köra på i full fart? Syrianska är jag dock säker på att man kliver ut på planen med stor längtan efter en vinst och ytterligare tre poäng närmare Degerfors.

Jag tycker att statistiken helt talar för en målsnål match ikväll, de fyra senaste inbördes mötena har slutat med under 2,5 mål i matchen. Dessutom har Varberg spelat under 2,5 mål i 1o av de senaste 12 matcherna i serien. Syrianska spelar även dom ofta jämna och målsnåla matcher trots att man är ett bottengäng, 7 av de senaste 10 matcherna har slutat med under 2,5 mål. Statistiken tycker jag talar sitt tydliga språk och därför synar jag 1,75x hos Bethard. GL vid rygg!

[fusion_separator top_margin=”10″