Match: Gremio-Palmeiras (Brasilien Serie A) | Speltips: X2 | Odds: 1,83 | Spelstopp: 23:30 | Spelbolag: BET365

Tror mig ha hittat ett riktigt intressant spel i brasilianska högstaligan, när Gremio tar emot ligaledarna Palmeriras. Bortalaget har endast förlorat fem matcher under hela säsongen (23 matcher) och vi får hela 1,83 i odds på X2-garderingen, det är ett alldeles för högt odds för att inte syna.

Palmeiras har stått för en riktigt stark säsong, man går som tåget och man toppar tabellen. Senast tipsade jag om Palmeiras mot Santos och då tog man en 2-1-seger hemma efter en imponerande vändning. Här tror jag inte man förlorar mot Gremio, som ligger på en sjätteplats och som inte vunnit på de tre senaste ligamatcherna. Palmerias däremot kommer från tre raka segrar, och i dessa tre matcher har man mäktat med sju mål framåt och endast ett insläppt.

Historiskt och statistiskt sett har det varit väldigt jämt mellan lagen. Gremio har vunnit sex möten, Palmeiras har vunnit sju möten och åtta möten har slutat oavgjort. Senast lagen möttes i Juli fick vi bevittna en otroligt underhållande match som slutade 4-3 till Palmeiras favör. Ett resultat i den stilen är inte att vänta här, det känns som att krysset är nära till hands i en ganska svårspelad och försiktig match. Palmeiras är det formstarkare laget och X2 till 1,83 pengarna är riktigt, riktigt spelvärt. Lycka till vid rygg!