Match: Milan-Udinese (Serie A) | Speltips: Milan Ö1,5 | Odds: 1,66 | Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: Bet365

Förutom Pescara-Inter väljer jag även att rikta in mig på Milan som tar emot Udinese hemma på San Siro, ett Udinese som jag inte fruktar lika mycket som jag gjorde förr i tiden när en viss Antonio Di Natale spottade in mål på löpande band. I fjol lyckades man hålla sig kvar i Serie A med väldigt lite marginal och känslan är att man även i år kommer få kriga för att överleva. Tror Milan tar tre relativt enkla poäng här.

Milan har inlett säsongen väldigt svajigt. Offensiven ser riktigt stark ut med en glödhet Bacca i spetsen, defensiven däremot har varit under all kritik. Det är lite det man får förvänta sig med Montella vid sidlinjen, en offensiv inriktad tränare som alltid sätter offensiven som första prioritet, med en försvagad defensiv som konsekvens. 3-2-vinst mot Torino och 4-2-förlust mot Napoli, tror resultaten talar sitt tydliga språk och bevisar min poäng ganska väl. Det är just av den anledningen jag väljer att avstå från att spela den raka ettan på Milan, och istället spela att Milan gör minst två mål som för övrigt ger samma odds som den raka ettan. Man lyckades mot Torino, man lyckades mot Napoli och jag tror även man lyckas här.

Det känns lite som att matchens utfall hänger på Milans defensiv. Jag är ganska säker på att offensiven kommer göra sitt jobb, men det är det defensiva jag är rädd för. Lyckas man hålla tight tror jag man tar tre säkra poäng men skulle man klanta till det i försvaret finns det risk att vi får se en ny 3-3-match á la Torino. Det är något man bör förvänta sig av dagens Milan. Jag spelar Milan över 1,5 mål till 1,66, tror Bacca löser det på egen hand med två nya kassar. Lycka till!