Match: Pescara-Inter (Serie A) | Speltips: Inter | Odds: 1,75 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Gårdagen gick väldigt bra, tre av fyra spel satt och jag klagar inte! Överspelet i Manchester-derbyt satt som ett smäck, desto enklare satt överspelet i Liverpool-Leicester och Monaco krossade Lille med 4-1 borta, X2 satt alltså utan problem. Den enda matchen som svek var Leeds-Huddersfield som slutade 0-1, det var den match jag kände mig säkrast på faktiskt. Vi hoppas att den fina formen fortsätter under söndagen, och vi börjar i Italien där Pescara tar emot mitt kära Inter som mer eller mindre måste vinna efter två raka utan vinst.

Ryktena om Inters nye tränare Frank de Boer har redan börjat. Efter en förlust och en oavgjort på de två inledande matcherna har italiensk media rapporterat att holländaren nu har fått tre matcher på sig att leverera resultatmässigt, och den första matchen blir just mot Pescara. Efter den katastrofala premiärförlusten mot Chievo spelade man upp sig ordentligt mot Palermo senast, man borde ha vunnit matchen med minst ett par bollar men effektiviteten framför mål saknades. Matchen slutade 1-1 efter att Icardi kvitterat med 20 minuter kvar att spela, det efter att Palermo turligt tagit ledningen i början av andra halvlek. Matchen var dock absolut ett steg i rätt riktning för Inter rent spelmässigt, och jag tror att det lossnar nu. Skulle man tappa poäng här blir det väldigt svårt att hänga med i racet om CL-platserna rent mentalt, och det är det stora uttalade målet inför säsongen.

För Pescaras del har man inlett med en oavgjord och en förlust, och man ligger på fyra poäng. Ja, ni läste rätt. Efter krysset i premiären mot Napoli förlorade man mot Sassuolo, men då Sassuolo bytte in en ny spelare som inte registrerats korrekt hos förbundet så tilldelades Pescara en 3-0-seger och tre väldigt viktiga poäng.

Här tror jag som sagt att Pescara får det väldigt svårt mot ett numera ganska stjärnspäckat Inter, som mer eller mindre måste vinna. Inter har värvat Joao Mario och Gabriel Barbosa, och den förstnämnde väntas ta en startplats tillsammans med Banega på mittfältet som även han värvades inför säsongen. Lägg därtill spelare som Icardi, Candreva, Kondogbia, Miranda och Perisic. Ett mindre fiasko om Inter inte lyckas ta tre poäng med ett så namnkunnigt lag. Mot Palermo spelade man som sagt riktigt bra större stunder av matchen och det enda som saknades var skärpan och effektiviteten framför mål, man skapade läge efter läge och här har man inte råd att bomma lika mycket. Jag tror på en stabil 2-0-seger för de blåsvarta. Vi får hela 1,75 på den raka tvåan och jag synar utan att blinka, lycka till vid rygg!