Match: Atletico Tucumán – San Martin San Juan | Speltips: Under 2,5| Odds: 1,60 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 23:00

Det luktar målsnålt när Atletico Tucumán och San Martin San Juan drabbar samman ikväll!

Målspel på menyn

Går inte att klaga på formen direkt. Bournemouth löste hörnspelet och Hajduk Split löste en komfortabel 5-0-seger – gårdagen var minst sagt lyckad. Givetvis siktar vi på nya framgångar redan ikväll. Vänder blickarna mot den argentinska högstadivisionen där Atletico Tucumán och San Martin San Juan drabbar samman – ett möte som på förhand luktar målsnålt lång väg.

Tucumán parkerar på en 15:e plats i tabellen med resultatraden 5-5-4 efter 14 spelade omgångar. San Martin hittar vi strax ovanför i tabellen, på en 14:e plats för att vara exakt. Resultatraden lyder 6-3-5. Två lag som varit väldigt upp och ner den här säsongen, inte minst resultatmässigt. Förväntar ni er en underhållande och svängig tillställning så rekommenderar jag att ni passar på den här matchen. Själv förväntar jag mig en match som präglas av två defensiva lag, vars fokus med all förmodan ligger på riskminimering i försvarsspelet. Under 2,5 mål i matchen blir därmed mitt drag i matchen till 1,60 gånger smeten.

Två målsnåla lag

Det är två målsnåla lag som gör upp, inget snack om saken. Tucumán har hållit nollan i fem av de sju senaste matcherna, sex av de sju senaste matcherna har dessutom gått under 2,5-linan. Och då är man även obesegrade i de åtta senaste hemmamatcherna. Samtidigt har San Martin gått mållösa i fem av de sju senaste bortamatcherna – sex av dessa matcher har gått under 2,5-linan.

Båda lagen har gått under 2,5-linan i fyra av de sex senaste matcherna. Tittar vi på lagens matcher rent överlag så har båda lagen gått under 2,5-linan i nio av 14 spelade matcher den här säsongen – rent procentuellt motsvarar det 64,2% av samtliga matcher.

Som jag nämnde ovan så förväntar jag mig en ganska avvaktande tillställning mellan två målsnåla lag. Tucumán kommer från en 0-0-tillställning mot Banfield senast, medan San Martin kommer från en 0-0-tillställning mot Tigre senast. Underspelet finns att spela till 1,60 gånger pengarna och det måste testas. Ska vi säga 1-0?

Speltips: Under 2,5

Jag spelar under 2,5 mål i matchen – upplagt för en målsnål historia.

  • Båda lagen har gått under 2,5-linan i nio av 14 spelade matcher den här säsongen, rent procentuellt motsvarar det 64,2% av samtliga matcher

  • Båda lagen spelade 0-0 i den senaste omgången

  • Båda lagen har gått under 2,5-linan i fyra av de sex senaste matcherna

  • San Martin har gått under 2,5-linan i sex av de sju senaste bortamatcherna, i fem av dessa matcher har man dessutom gått mållösa

  • Tucumán har gått under 2,5-linan i sex av de sju senaste matcherna, i fem av dessa matcher har man dessutom lyckats hålla nollan

Under 2,5 klickas till 1,60gånger pengarna hos Unibet – 1U investeras.

Rygga till 1.60 hos Unibet