Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senaste mötet slutade 2-2.

  • Spelet ‘båda lagen gör mål’ sitter i sju raka möten mellan lagen.

  • Atletico Madrid har alla möjligheter att göra hål på Sevilla på hemmaplan. Joao Felix och gänget är i bra form!

  • Sevilla är i superform för tillfället och har ett bra stäm i anfallsspelet just nu.

  • Jag tycker oddset står alldeles för högt och väljer att gå emot bolagen som inte alls tror på spelet.

Stormöte

Vi väntar ett stormöte under tisdagen i spanska LaLiga. Ligaledarna Atletico Madrid har verkligen toppat formen och ledningen är mycket imponerande. Nyförvärvet Luis Suarez börjar hitta rätt tillsammans med Joao Felix och de lite mer spännande grabbarna i Madrid. Under tisdagen får man besök av ett annat formstarkt lag i form av Sevilla, en klubb och ett lag som är på god väg uppåt i tabellen efter en knepig inledning. Nu står både Atletico Madrid och Sevilla på flera vinster / utan nederlag i rad och jag räknar med att man bjuder upp till dans under sena tisdagskvällen.

Känslan är att den sena matchstarten är värd all väntan. Det här kan bli en supermatch, i de formerna att vi förhoppningsvis kommer få se mål i flertal och inte bara i den stil som Diego Simeone älskade tidigare under sin Atletico-karriär. Det är ett annat Atletico för tillfället och jag tror att vi får se en mer öppen match än väntat. 2.10 är ett alldeles för bra odds för att skippa!

Tuff bortamatch

Sevilla börjar hitta rätt igen efter en tung inledning på säsongen, nu har man klättrat upp på en sjätteplats i ligatabellen och skuggar toppen precis. Man kommer klättra betydligt mer då man fått stäm på saker och ting. Här finns en form som är att räkna med att dra in i spelet vi klickar. Sevilla håller en väldigt bra klass just nu. Bortamatchen mot Atletico Madrid är tuff men det skall räknas in att man har chans att bevisa sin klass här. Sevilla kommer inte ge sig i första taget här och jag tror att det kan räcka långt.

Båda lagen gör mål ger oss alltså 2.10, ett odds som är alldeles för högt enligt undertecknad. Spelet har suttit i sju (!) raka möten och i senaste mötet blev det 2-2.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.