Match: Chelsea – West Bromwich (Premier League) | Speltips: Under 1.5 mål första halvlek | Odds: @1.50 | Units:2/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 21:00

Fint värde hittas på underspelet i första halvlek när Chelsea jagar revansch!

Chelsea revanschsugna

Chelsea har två raka förluster och måste börja vinna om man vill hänga med i toppen av ligan och jakten på Champions League biljetterna. Om inte 0-3 mot Bournemouth var tillräckligt förnedrande så var i alla fall en förlust mot formsvaga Watford, med hela 4-1 det. De här två matcherna har Chelsea inte uppträtt alls som vi är vana att se lag under Conte göra. Man har slarvat oerhört med försvaret och den tydliga discplinen som vi sett Conte bygga upp är som bortblåst.

Under måndagen tar man emot West Bromwich på hemmaplan, och jag är helt övertygat om att laget är mer revanschsuget än någonsin. Jag finner fint värde på underspelet i första halvlek – då jag tror att det kommer bli en ganska avslagen första halva av matchen. Min erfarenhet av West Bromwich är att man vill backa hem mot topplagen och försöka kontra in bollarna. Chelsea är dessutom inte jättebra på att föra matcher och jag tror att man får det svårt att luckra upp motståndarnas försvar, som faktiskt släppt in väldigt lite mål, om man ser till vilken placering man har i tabellen.

West Brom löser spelet i 92 % av säsongens bortamatcher

Anledningen till att jag finner fint värde i det här spelet är Chelseas usla offensiv för tillfället, men faktum är också att West Bromwich löst spelet i 76,92 % av säsongens matcher, och detta trots att man ligger sist i ligan. Det som än mer talar för att det är ett starkt spel, man löser underspelet i hela 92,31 % av matcherna på resande fot, oerhört imponerande statistik.

Chelsea då? De löser spelet i 61,54 % av säsongens matcher och samma siffror har man på hemmaplan. Laget brukar ofta inleda lite trevande för att sedan steppa upp mot slutet av matcherna. Vi kommer få se ett West Bromwich, som kommer fokusera stenhårt på sin defensiv, då de är i stort behov av poäng och man räknar säkerligen inte med att man ska vinna borta mot Chelsea, tränaren kommer att satsa på att få poäng med sig hem.

Hur har det gått när lagen mötts de senaste gångerna då? I hälften av mötena har det slutat med under 1.5 mål i första halvlek, men ett Chelsea i usel form är inte samma Chelsea som för några månader sedan när det senaste mötet spelades.

Underspelet i halvlek måste synas och jag finner oddset 1.50 som spelvärt. 2/5 units investeras. Lycka till vid rygg!

Speltips: Under 1.5 mål första halvlek

Mitt speltips blir idag att det blir under 1.5 mål i första halvlek. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Bromwich löser spelet i 76,92 % av säsongens matcher

  • West Bromwich löser spelet i hela 92,31 % av bortamatcherna

  • Chelsea löser spelet i 61,54 % av säsongens matcher

  • Chelsea har förlorat de senaste två matcherna och formen är usel just nu

  • West Bromwich är i desperat behov av poäng och kommer sätta defensiven i första hand

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 1.50 för underspelet i första halvek. Jag väljer att lägga 2/5 Units!

Rygga till 1.50 hos Unibet