Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolverhampton snittar 1,58 kort/per match den här Premier League-säsongen.

  • Everton snittar 2,0 kort/per match den här Premier League-säsongen.

  • Martin Atkinson dömer mötet, en domare som har ett tillräckligt snitt i kort för att jag skall bedöma spelet som bra.

  • Martin Atkinson snittar 2.15 kort/per match den här säsongen.

  • Två lag som håller en ganska jämn nivå, det kan bli ett ställningskrig och då finns det mängder med hetlevrade spelare, framförallt på mittfälten.

Hopp om trean

Wolverhampton klarar sig fint i Raul Jimenez frånvaro trots allt och man tar poängen som man räknar med att få in, iallafall till större delar. Nu väntar ett tufft möte hemma på Molineux Stadium när Carlo Ancelottis Everton kommer på besök. Ett besök som man hoppas kunna sno viktiga poäng ifrån, då man lär ligga i samma skick av tabellen när vi skall sammanfatta säsongen längre fram. Wolverhampton ligger lite långt ner för sitt eget bästa, eller iallafall med tanke på förutsättningarna och det är givet att den här matchen spelar väldigt stor roll för framtiden.

Jag väljer att skippa spelen som har med vilka som vinner den här drabbningen helt och hållet. Jag och vi siktar istället in oss på kortspelet i matchen när Martin Atkinson håller i pipan under kvällens batalj. Det här skall vara ett fint spel, ett spel som jag egentligen hade velat ha snäppet högre odds på men det skall ändå fungera med 1.57. Wolverhampton är det laget av dessa två som snittar lite mindre, men håller ändå ett relativt fint snitt sett till spelets värde.

Tuff bortamatch

Everton reser mot London, men 18 mil nordväst om huvudstaden för att gästa Molineux Stadium i Wolverhampton. Den klassiska klubben står som liten favorit här, medans Everton har en bättre form och ett högre poängsnitt än så länge. Det här är en match som jag på förhand inte kan se en vinnare i och kanske blir det precis så, ett oavgjort resultat. Jag har siktat in mig på en annan marknad då kortspelet ger mig mer att fundera över. Hemmalaget snittar 1.58 kort/per match medans dagens gäster från Liverpool snittar exakta 2.0 kort/per match den här säsongen. Vi lägger också till tankarna att Atkinson dömer matchen.

Över 2.5 kort i den här matchen ser jag som mycket fint spel. Det lär bli en tuff batalj mellan två, enligt mig, helt jämna lag på pappret. Det finns hetlevrade spelare i båda lagen och jag tror att Atkinson inte är feg för att plocka upp ostskivan här.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 kort hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.