Över 2 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/10 kl 11.24

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Harrogate har löst spelet i sex av deras åtta senaste matcher.

  • Bradford har löst överspelet i tre av deras fyra senaste matcher. Den fjärde slutade med två mål vilket hade inneburit insatsen tillbaka med vårt spel.

  • Spelet satt med råge i deras senaste inbördes möte.

  • Harrogate mäktade med tre mål mot Leicester Citys u21 lag förra veckan.

  • Bradford City var med i toppstriden av League Two förra säsongen och var ytterst nära en kvalplats.

Förväntas husera på övre halvan

Måndagen bjuder på ett väldigt snålt utbud trots landslagsuppehållet. Därmed får vi riktar blickarna nedåt i det engelska seriesystemet och närmare bestämt League Two. I den engelska fjärdedivisionen bjuds vi på en spännande ligamatch mellan klubbarna Bradford City och Harrogate Town. Vi är fortfarande i ett väldigt tidigt skede av säsongen och tabellen har fortfarande inte satt sig ännu.

Bradford City spelade i League Two även förra säsongen. Då slutade laget på en nionde plats efter 37 ligamatcher – en bra säsong men det räckte inte hela vägen till det eftertraktade League One-kvalet. Bradford hade nämligen fyra poäng upp till konkurrenten Northampton som knep den sista kvalplatsen. Hemmalaget har spelat tre omgångar av den nya ligasäsongen och är fortsatt obesegrade. Deras facit lyder en vinst och två oavgjorda resultat i upptakten av ligaspelet. Överspelet har Bradford löst i tre av deras fyra senaste matcher – och den fjärde matchen slutade med exakt två mål vilket skulle betyda insatsen tillbaka med vårt spel.

Nykomling i League Two

Medan hemmalaget spelade i League Two förra säsongen hörde gästerna Harrogate Town till i ligan under, nämligen National League. Men den engelska femtedivisionen visade sig en alldeles för lätt match för klubben Harrogate Town. Laget slutade på en andraplats i tabellen med 66 inspelade poäng och knep därmed en plats i kvalet.

Väl i kvalet lyckades Harrogate Town vinna över både Boreham Wood och Notts County. Det var inget snack om saken att Harrogate förtjänade uppflyttningen när de vann med 3-1 i kvalfinalen. Nu testar alltså klubben vingarna i League Two och det ska bli spännande att se hur de klarar temposkillnaden. Såhär långt har gästerna klarat uppgiften bra – deras facit lyder en vinst, två oavgjorda och en förlust. Harrogate och Bradford står på lika många poäng men de sistnämnda har en match mindre spelad. Men som sagt riktar vi blickarna mot själva målproduktionen inför måndagens möte. Harrogate har löst spelet i sex av deras åtta senaste matcher.

Speltips.se ger tipset:

Över 2 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/10 kl 11.24

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.