Jag väljer att spela på England -1,5 mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i tre av Englands fyra senaste matcher.

  • England slog Ungern med 0-4 i första mötet i denna gruppen.

  • Ungern har förlorat tre av deras fyra senaste matcher.

  • Det råder klasskillnad mellan lagen, England är givna favoriter.

  • Ungern har lämnat planen mållösa i tre av deras fyra senaste matcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

England -1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!

Imponerande kvalspel

England har efter Finalförlusten i EM fortsatt varit starka i kvalspelet till VM. England leder denna gruppen med nitton inspelade poäng och har behagliga fyra poängs marginal ner till andraplatsen. Det ska till en riktig kollaps för Three Lions om ett VM avancemang ska missas. Inget talar för att något sådant ska ske. Gareth Southgate mannar har enbart tappat poäng i en av matcherna vilket skedde i bortamötet mot Polen. Spelet har har imponerat och truppen kan inte beskrivas som annat en klass. England kliver dessutom in i denna matchen med fin streak på hemmaplan, där de har tolv raka segrar i kvalspel. I denna samlingens första match körde England över Andorra med 0-5. Vilket de givetvis också ska göra med tanke på truppernas förutsättningar. Gareth Southgate tog möjligheten att lufta en del spelare i den matchen. Vilket innebär att de är ett utvilad England som tar sig an Ungern.

Ungern var laget som överraskade på alla under sommarens EM där de tog poäng mot både Frankrike och Tyskland. Kvalspelet efter EM kan dock inte beskrivas som annat än ett fiasko. De har på deras fyra kvalmatcher efter EM förlorat tre av dessa. Framförallt är det förlusterna mot Albanien gånger två som varit enormt kostsamma. Förlusterna innebär att chanserna till VM avancemang just nu ser minimala ut. 

Kross senast

Ungern hittas med deras tio inspelade poäng på en fjärde plats i gruppen. De har fem poäng upp till tvåan Albanien med tre omgångar kvar av kvalspelet. Där de blandat annat ska spela detta mötet mot England, där de inte finns annat än att gå för en seger. Det kommer öppna upp för England som givetvis ska ses som favoriter i matchen. klasskillnad mellan trupperna är enorm där England är bättre på varenda position. Det visade England inte minst i första mötet mot Ungern där de dominerade fullständigt och vann med 0-4.

Jag lockas därför enormt av spelet på England – 1,5 mål i denna matchen. De spelet har England löst i tre av deras fyra senaste matcher. Där Englands offensiv har varit glödheta med fjorton mål framåt under dessa fyra matcher. Ungern har dessutom haft svårt att hitta nätet på sistone där de lämnat planen mållösa i tre av deras fyra senaste matcher. Vilket inte lär bli lättare i detta mötte med tanke på hur ramstarkt Englands defensiv sett ut på sistone. Jag synar därför att England likt sist dominerar detta mötet och vinner med minst två mål i matchen.

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!
fotboll, VM kval
|
units: 3/5 - spelstopp: 20:45
England - Ungern
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.