Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • England löste det i bägge sina hemmamatcher under senaste samlingen.

  • Rotation att vänta – bredden är stor i England.

  • Lite derbylandskamp, England går för vinsten och inget annat.

  • England är klassen starkare än Irland.

  • England har spelare uttagna som vill visa framfötterna inför kommande matcher och uttagningar.

Favoriter

Landskamperna inför tävlingsmatcherna brukar vara ett bra tillfälle att rotera elvorna. Speciellt om du är en stornation som England eller liknande. Rotation för dessa har dock mindre chans att bli straffade då bredden är enorm. England har tagit ut en trupp som har chans att matchas hårt i varje möte under samlingen. Förutom veckomatchen mot Irland så har man också möten med Belgien och Island. Den förstnämnda matchen lär prioriteras hårdare – tufft motstånd och bortaplan. Island hemma är en uppgift likt den mot Irland, det lär roteras i dessa och en lite starkare uppställning mot Belgien.

Här tror vi att elvan England ställer på banan räcker till två mål. Irland har en bra trupp dom med, men inte riktigt samma klass som England, speciellt inte samma individuella klass. Det kommer bli en tuff uppgift för favoriten, men det är något man skall klara av.

Tuff bortamatch

Ett taggat Irland åker till England under veckan för att spela landskamp mot grannlandet. Den förberedande matchen kommer bara dagar innan Nations League-mötet mot Wales – för att sedan få besök av Bulgarien hemma senare. Irland går kasst för tillfället och kommer senast från en tight förlust mot Finland, ett Finland som man också förlorade första mötet i gruppen mot. Lägg därtill krysset mot Wales och förlusten i EM-playoffet mot Slovakien. En tung tid för Irland, som nu måste titta framåt. Tyvärr, för nationens skull, så kommer det en tuff bortamatch direkt. England skall inte vara ett lag som revanschen skall komma mot.

England klickas med två mål framåt mot ett Irland utan någon bra känsla. Fokuset bör ligga i matcherna mot Wales och Bulgarien, trots att England är ett lag man måste göra en stark prestation mot för att inte göra bort sig. Det saknas lite klass i Irland i jämförelse och man har inte riktigt den bredden som England har, vilket kommer visa sig under torsdagen.

Speltips.se ger tipset:

Ahal & Under 4.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.