Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det är en plats i EM 2021 som står på spel under torsdagen. Vi tror på två lag som prioriterar försvarsspelet i inledningen av finalen.

  • Slovakien spelade 0-0 mot Irland i semifinalen.

  • Nordirland har ett starkt försvarsspel där alla spelarna jobbar för varandra. De kan vara ruggigt svåra att få hål på ibland.

  • Nordirland har löst underspelet i fyra av deras fem senaste landskamper.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte som slutade 0-0.

EM 2021 är nära

Det är oerhört mycket som står på spel under torsdagskvällen. Det är flera landslag som har chansen att knipa en plats till EM slutspelet nästa sommar. Nordirland och Slovakien drabbas samman i den så kallade finalen av EM-kvalets Path B. Efter torsdagens match är det alltså ett av dessa två landslagen som står klara för EM 2021.

Vinnaren kommer hamna i en EM-grupp tillsammans med Polen, Spanien och sist men inte minst vårt egna Sverige. Med mycket på spel tror vi på en försiktig matchbild där båda lagen prioriterar försvarsspelet. Just ett starkt försvar har varit Nordirlands framgångsrecept under EM-kvalet. De stod för en väldigt starkt prestation defensivt mot Bosnien i semifinalen, detta ledde till en straffläggning där Nordirland drog det längsta strået. Vi tror på ett liknande matchupplägg ifrån Nordirland som besitter sina styrkor i defensiven.

Prioriterar försvaret

Som vi nämnde tidigare är alltså dessa två landslagen endast 90 minuter ifrån en plats i EM 2021 nästa sommar. Europa-mästerskapet skulle egentligen spelas den här sommaren men kunde tyvärr inte genomföras med tanke på de rådande omständigheterna. Det är inte helt bestämt ännu om mästerskapet ska spelas i olika länder eller bara i ett.

Men det viktiga för Slovakien är att lägga fullt fokus på torsdagens batalj. Likt hemmalaget Nordirland är även Slovakien väldigt starka defensivt när de tar sig an landslag på deras nivå. Gästerna besegrade Irland i semifinalen och tog alltså en livsviktig plats i finalen. Slutresultatet skrevs till 0-0 och matchen gick till straffläggning där Slovakien stod som segrare till slut. Vi tror på en matchbild där båda lagen är väldigt försiktiga i inledningen och spelar på det andra lagets misstag i offensiven. Underspelet känns nära till hands i denna nervkittlande final!

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/11 kl 15.47

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.