Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Serbien tog sig hit efter att ha slagit ut Norge.

  • Skottland tog sig vidare genom att spela mållöst över 90 minuter med Israel och sedan vinna på straffar.

  • Serbien har Aleksandar Mitrovic och Sergrej Milinkovic-Savic i toppform.

  • Tight möte, men där hemmaplanen kan ha inverkan i resultatet.

  • Serbien har aldrig (noterade matcher) förlorat mot Skottland.

Spets

Serbien gör sig redo för att ta nästa steg, rakt in i EM. Den här matchen betyder såklart allt (!) för båda nationerna, men Serbien är en nation som har chans att överraska längre fram i turneringen. Man har styrka genom lagbygget med både spets och bredd. Tittar man över laget, så hittar vi en del stjärnor och väl värda att nämna är trion som lär finnas längst fram: Tadic, Milinkovic-Savic, Mitrovic. Dumt att snacka upp Serbien alldeles för mycket tänker ni, men nja, man har kvaliteter för att lyckas med det här. Det har man dessutom visat i matcher där det betytt något – så glöm Nations League-resultaten en stund.

Jag väljer att tro på Serbien och klickar den raka ettan. Hemmastarka, fruktansvärt mycket kraft i laget och spetsen längst fram löser detta. Bäst när det gäller, bäst för dagen: Serbien.

Tuff bortamatch

Skottland står som motståndare för Serbien i playoffet. Man reser till Serbien och Stadion Rajko Mitić för att ställa till med oreda. Man har en hel drös med spelare från bland annat de engelska ligorna, där namn som Robertson, Tierney, McTominay och så vidare sticker ut mest. Man får klara sig utan Ryan Fraser och Grant Hanley mot Serbien. Skottland tog sig hit genom att besegra Israel, men det var ingen självklarhet. Skottland fick nämligen vänta tills ett straffavgörande, då man inte klarade av att avfärda Israel tidigare under matchens 120 minuter.

Bortaplan mot ett starkt och tufft hemmalag, nja, Skottland kommer få det tufft. Det kommer bli en jämn kamp och lagen är på pappret ganska jämlika i kvalitet. Jag tror dock att Serbiens spets är starkare, då Skottlands finns lite längre ner i banan. Håller helt enkelt Serbien som favoriter att ta detta, och det gör fler än jag – Serbien vinst klickas!

Speltips.se ger tipset:

Serbien hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.