Speltips:

Jag väljer att spela på att Lazio vinner matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Lazio vinner hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/12 kl 15.17

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lazio har vunnit deras fem senaste matcher.

  • Stade Rennais har förlorat fyra av deras fem gruppspelsmatcher.

  • Stade Rennais har redan missat slutspelet och har därmed ingenting att spela för. De har dessutom en viktig ligamatch mot Lyon nästa helg.

  • Lazio vann deras senaste inbördes möte med 2-1.

  • Lazio måste vinna matchen för att ha en chans på en av slutspelsplatserna.

Hemmalaget har inget att spela för

Torsdagen är kommen och vi bjuds på en hel drös av Europa League-matcher. Grupperna ska avgöras under torsdagskvällen när de sista matcherna spelas. Vissa grupper är redan avgjorda medan andra ser ut att få en spännande avslutning. Ett lag som inte har något att spela för i den sista gruppspelsmatchen – är den franska klubben Stade Rennais. Hemmalaget hittas i grupp E tillsammans med Lazio, Celtic och CFR Cluj.

Drömmen om slutspel släcktes tidigt för Stade Rennais. Laget har presterat väldigt svagt i säsongens Europa League och hittas därmed på en sistaplats i gruppen. Det har blivit hela fyra förluster samt en oavgjord för den franska klubben. Men de får trösta sig med att deras ligaspel går betydligt bättre just nu. Det är väldigt svårt att prestera på en hög nivå i samtliga turneringar när man inte besitter en tillräckligt bred spelartrupp. Nu väntar ett formstarkt Lazio i en match som inte har någon betydelse för hemmalaget. Vi tror att tränaren väljer att lufta truppen och vila sina stjärnor till helgens ligabatalj mot Lyon.

Måste vinna matchen

Som sagt har hemmalaget ingenting att spela för, men för Lazio är matchen av högsta betydelse. Den Italienska storklubben var favoriter till avancemang på förhand, men under gruppspelets gång har de blandat och gett rejält. Deras varierande form gav  underdogsen CFR Cluj en chans i kampen om slutspelsplatserna. Den rumänska klubben har presterat långt över förväntan och står i skrivande stund på starka nio poäng.

Det vill säga att Lazio måste alltså ta en trepoängare under torsdagskvällen. Samtidigt måste gruppettan Celtic besegra Cluj för att Lazio ska avancera vidare till slutspelet. Visserligen kan Celtic lufta truppen eftersom att de redan säkrat förstaplatsen i grupp E. Men det gäller för Lazio att göra sitt jobb och sen hoppas på att de får resultaten med sig. Senast den italienska klubben ställdes mot Stade Rennais blev det en stark 2-1 seger. Seger har det även blivit i deras fem senaste matcher. Vi tror att Lazio kniper tre poäng även under torsdagens möte, men det återstår att se ifall det räcker för ett avancemang!

Speltips.se ger tipset:

Lazio vinner hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/12 kl 15.17

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.