Speltips:

Jag väljer att spela båda lagen att göra minst två mål i den här matchen. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Båda lagen att göra minst två mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/12 kl 18.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bruins löser spelet i tio av sina elva senaste matcher.

  • Capitals löser spelet i sina sju senaste matcher.

  • Capitals tappade sin senaste match och man kommer vilja hitta tillbaka på segerspåret igen.

  • Bruins har haft en tuff period nu med tre raka förluster och detta kan vara precis den matchen man behöver för att hitta tillbaka till formen igen.

Segersviten tog slut senast

På fyra raka bortamatcher den senaste veckan så var det sällsynt att se Capitals ligga under. Men i sin första match tillbaka på hemmais under natten till tisdag så hamnade man i ett tidigt underläge, fick aldrig ledningen och deras sex matcher långa segersvit tog ett abrupt slut när man förlorade med 5-2 mot Columbus Blue Jackets. Columbus hade fyra raka förluster inför matchen där man bara hade lyckats göra fem mål trots att man avlossat i snitt 39 skott på mål i dem matcherna. Jackets kom ut hungriga direkt och överrumplade Capitals och tog en viktig seger med sig för egen del. Men som de flesta vet så kan det vara en stor utmaning att vara tillbaka på hemmais efter en vecka av spel på främmande territorium och det var det minst sagt för Capitals. Man såg energilösa ut och det var svårt att känna det lag som dessförinnan såg ostoppbara ut. Nu har man nog lugnat sig och är redo att hoppa upp på hästen igen men det kommer tufft motstånd på besök i form av Boston Bruins.

Det är bara en fråga om när

Trots att man fick en fräsch start och fick spela den första av fyra raka bortamatcher så var Bruins inkapabla till att ta sig ur de dåliga vanor man har varit plågade med de senaste dagarna. Fyra matcher på resande fot inleddes med en 5-2 förlust mot Ottawa Senators i Canada Tire Center. Efter matchen pekade Bruce Cassidy ut en rad faktorer till varför spelet inte stämt den senaste tiden och han lyfte speciellt fram att man har ett tufft matchande som gör att det är svårt att få allas energinivåer där de behöver vara för att kunna tävla mot resten av NHL. Man sitter fortfarande på en andra plats i Eastern Conference och leder Atlantic Division ganska komfortabelt, i nuläget. Spelet måste bli bättre och vi alla vet vilken kvalité som Bruins besitter, det är bara en tidsfråga innan man får rätt på spelet igen. Kanske är det just en sådan här match mot ett toppmotstånd som krävs för att vända på trenden. Mitt tips blir att båda lagen gör minst två mål.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen att göra minst två mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/12 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.