Daniel Jacobsson|11 februari, 2024, 11:35

Jag väljer att spela på bortalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Crystal Palace saknar både Michael Olise och Eberchi Eze.

  • Chelsea har vunnit 13 raka matcher mot Palace.

  • Chelseas seger mot Aston Villa var ett enormt steg framåt i all kaos.

Tung tung skadelista

Jag lider med Roy Hogdson och Crystal Palace för tillfället. Matchen mot Brighton var ett rejält snedsteg och det stod 3-0 till motståndarna redan i paus. Förlusten är tuff, inte bara för att man tappade alla tre poäng utan också för att man fick nya skador på storstjärnorna Michael Olise och Eberechi Eze. Duon har varit till och från under hela säsongen och det har såklart skadat Palace. Det skall dock höjas till skyarna att många av deras poäng kommer efter att någon av stjärnorna klivit fram. Både Eze och Olise har haft anbud från större klubbar i landet och kommer ha intresse även efter den här säsongen.

Chelsea är inget drömmotstånd för Crystal Palace, läs hela 13 raka förluster mot londonkollegan. Det lär inte bli enklare den här måndagskvällen.

Streak

Chelsea kliver in på Selhurst Park med 13 raka segrar mot Crystal Palace i ryggen alltså. Ett helt otroligt facit om man tänker på det. Nu är formen inte supergod hos Chelsea, trots att man kommer från en väldigt imponerande seger, men det skall vara goda chanser till ännu en seger den här dagen. Främst på grund av att hemmalagets förutsättningar är betydligt sämre för dagen. Roy Hogdson skall inte vara några problem att besegra den här måndagskvällen. Chelsea har spetsen som behövs och mot Villa prövades lite nya tankar. Som föll väldigt väl ut.

Jag håller Chelsea som det klart bättre laget och då skall man lösa det här även under en period där vinden blåser rejält i storklubben. Tvåan till omkring 1.80 är bra!

fotboll, premier league
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:00
Crystal Palace - Chelsea
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.