Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Matchen Florida har förlorat den här säsongen var på hemmais nyligen mot Detroit.

  • Florida har tappat poäng i två matcher och bägge har varit på hemmais.

  • Tampa har bara förlorat en match den här säsongen.

  • Tampa har kört över sitt motstånd i de flesta matcherna.

  • Tampa viker inte ner sig när det dyker upp en utmaning.

Sjätte raka segern

Patric Hörnqvist stod i centrum med ett mål och en assist för sitt Florida när dem slog Detroit Red Wings med 2-1 hemma i BB&T Center under natten till onsdag. Sergei Bobrovsky gjorde 31 räddningar i målet och Alex Wennberg gjorde det andra målet för Panthers. Laget är nu 7-1-2 för säsongen och splittade dessa två raka matcherna mot Detroit. Första förlorade man med 4-1.

Steven Stamkos gjorde två mål och hade en assist, Mathieu Joseph gjorde två mål och Tampa Bay Lightning vann sin sjätte raka match efter 6-1 mot Nashville Predators i Bridgestone Arena under natten till onsdag. Brayden Point och Mikhail Sergachev gjorde vars tre assist för laget som nu är 9-1-1 för säsongen. I detta dubbelmötet med Predators så gick man segrande ur bägge mötena med en målskillnad på 10-2.

Tappar i fokus

Det är svårt att bortse från det faktum att bägge dessa lagen har gjort en oerhört bra säsong såhär långt. Hemmalaget Florida var obesegrade i sina tre första matcher och har gjort det bra sedan dess. Det enda som gör att man tvekar lite på dem är det faktum att man ibland viker ner sig. Ibland visar sig dessa tapp i fokus bli förödande för dem, som i matchen man nyligen spelade på hemmais mot ett av seriens sämsta lag i form av Detroit. Där var man inte riktigt med i matchen och förlorade faktiskt med 4-1! En sån prestation mot Tampa och man kommer bli överkörd.

Tampa å andra sidan har väldigt sällan perioder där man går ner sig. Dem spelar fruktansvärt rolig hockey och har vunnit nio av sina elva matcher såhär långt. Det är självklart att lag kan tappa i vissa matcher under en så pass lång säsong som lagen spelar och Tampa förlorade en match mot Columbus men efter det har man sett sylvassa ut. Seger för gästerna är mitt drag!

Speltips.se ger tipset:

Tampa Bay Lightning att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/2 kl 19.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.