Axel Olsson|11 februari, 2024, 10:53

Jag väljer att spela på Vlahovic gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vlahovic är huvudfiguren i Juves offensiv. Han leder den interna skytteligan med tolv mål.

  • Vlahovic är i bra form. Gjort fem mål i hans fyra senaste ligamatcher.

  • Juventus är pressade att vinna efter senaste förlusten mot guldkonkurrenten Inter.

  • Udinese har släppt in nio mål på fem matcher.

Anfallaren visar vägen

Juventus är revanschlystna efter den tuffa förlusten mot guldkonkurrenten Inter. Där tappade Juventus viktig mark och gav Inter en möjlighet att utöka avståndet till sju poäng. Inter var det bättre laget i den matchen och Juventus hade svårt att skapa lägen framåt. Den enda som såg någorlunda farlig ut i offensiven var Dusan Vlahovic. Serben har varit oerhört viktig för Juventus den här säsongen och toppar den interna skytteligan med tolv ligamål.

Han har redan passerat fjolårets målskörd och ser ut att vara i en väldigt god form just nu. Anfallaren har mäktat med fem mål i hans fyra senaste ligamatcher, han bör kunna skapa bekymmer för Udinese-försvaret. Juventus är pressade att vinna efter förlusten mot Inter och de har haft en tillräckligt lång vila för att ställa upp med det bästa dem har. Vlahovic skriver in sig i målprotokollet igen!

Räcker inte till mot topplagen

Udineses form är inget vidare och klubben är absolut indragna i bottenstriden. De har kryssat hela 13 av deras 23 ligamatcher, men oavgjorda resultat räcker inte i längden. Undertecknad tycker även att försvaret har sett sämre ut på senaste och då har Udinese inte lika mycket att säga till om. De har släppt in nio mål på fem matcher och vinsterna fortsätter att lysa med sin frånvaro.

De var chanslösa i senaste mötet mot Juventus där det slutade 0-3 till den gamle damen. Udinese har haft det tufft mot topplagen och färskt i minnet hittar vi  två förluster mot Atalanta och AC Milan. Dessa matcherna slutade 2-0 och 2-3 till motståndarns favör. Tyvärr rasslar det nog till i nätet under måndagen också!

fotboll, Serie A
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Juventus - Udinese
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.