Joakim Östman|11 februari, 2023, 10:34

Jag väljer att spela på under 3,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i fyra av Napolis fem senaste matcher i Serie A.

  • Napoli har vunnit 90% av deras Serie A matcher på hemmaplan.

  • Napolis Serie A matcher har i 61,9% resulterat i under 3,5 mål.

    • Cremoneses Serie A matcher har i 66,6% resulterat i under 3,5 mål.
  • Cremonese står fortsatt utan seger 21-omgångar in på Serie A säsongen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Överlägsenheten konstateras

Napoli öser på ligaspelet och för tillfället är det svårt att se någon utmanare till Scudetton. Napoli toppar tabellen med 13-poängs marginal ner till Inter på andraplatsen och det ska till en rejäl kollaps om titeln inte ska till södra Italien. Napolis säsong kan inte beskrivas som annat än extraordinär och med seger i 85% utav matcherna i Serie A kan man inget annat än konstatera överlägsenheten. 

Senast i det tidiga lunchmötet mot Spezia skulle duon Victor Osimhen och Khvicha Kvaratskhelia lösa segern med en show. Napoli-duon var inblandade i samtliga av matchens mål och trots 0-0 läge i halvtid skulle det bli en komfortabel seger för serieledarna. Slutsiffrorna skrevs till betryggande 0-3 och Napoli visade återigen inga som helst tecken på att sakta ner.

Nykomlingarna Cremonese i sin tur ser ut att göra ett snabbt besök i Serie A och tabelljumbon står fortsatt efter 21-omgångar på noll segrar. Endast åtta-poäng är inspelade och med det har Cremonese tio-poäng upp till säker mark och för tillfället finns det egentligen inget som talar för ett nytt kontrakt. Visserligen var Salernitana i ett om inte sämre läge liknande situation vid denna tiden förra säsongen och kanske ska man ännu inte helt döma ut chanserna. 

Europaspelet närmar sig

Champions League slutspelet inleds kommande vecka och även fast inte Napoli går in i slutspelet för än veckan därpå närmar sig europaspelet med stormsteg. Från att när lottningen gjordes och tanken snarare var att fullt fokus för Napoli kommer vara på ligaspelet är nu försprånget såpass stort, att frågeställning borde vara hur långt Napoli kan ta sig i ett Champions League-slutspel. 

Såklart är det en match i taget som gäller för Napoli men det är svårt att inte redan nu börja snegla mot det kommande dubbelmötet mot Frankfurt. För Napoli väntar dock först i helgen mötet mot Cremonese på hemmaplan en match serieledarna såklart ska städa av.

Oddssättningen är därefter och enbart spel på Napoli är inte att tänka på sett till spelvärde. Istället dukas en dubbel fram och då att Napoli-vinner men att matchen resulterar i under 3,5 mål. Det spelet har suttit i fyra av Napolis fem senaste Serie A matcher och även fast Napoli givetvis kan komma att köra över tabelljumbon gillar vi dubbeln.

Napolis Serie A matcher har i 61,9% resulterat i under 3,5 mål och för Cremonese har det varit samma utfall i 66,6% av matcherna. Napoli är stora-favoriter men troligtvis börjar Luciano Spalletti redan nu rotera litegrann och att Cremonese ska hitta nätet på bortaplan talar inte jättemycket för. Givet förutsättningarna dukar vi därför fram denna dubbeln till fin fina 2,20!

fotboll, Serie A
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Napoli - Cremonese
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.