Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Winnipeg har vunnit fem raka matcher mot Ottawa.

  • Lagen har mötts tre gånger den här säsongen redan och samtliga har vunnits av Winnipeg.

  • Winnipeg har gjort en bra start på säsongen.

  • Ottawa har förlorat tre raka matcher.

  • Ottawa är det sämsta laget i hela NHL, med blott två segrar och hela elva förluster så placerar man sig i botten av Scotia North divisionen.

Förlorat tolv av sina tretton senaste

Efter att ha vunnit kvällen innan mot Calgary med 4-1 så avslutade man den här fyra matcher långa serien mot Calgary med en förlust med 3-2 under natten till onsdag. Nikolaj Ehlers gjorde två mål och Andrew Copp gjorde två assist för Jets. Laget är nu 7-4-1 för säsongen och blev i och med förlusten snuvade på sin tredje raka seger. Målvakten Hellebuyck stod för 26 räddningar.

Mikko Koskinen gjorde 40 räddningar för Edmonton Oilers när dem slog Ottawa Senators för fjärde gången denna säsongen, denna gången blev det en 3-2 seger i Canadian Tire Centre under natten till onsdag. Evgenii Dadonov och Connor Brown gjorde målen för Senators del som nu är 2-11-1 för säsongen och man har förlorat tolv av sina 13 senaste matcher. Matt Murray stod för en assist och nio räddningar när han fick hoppa in mellan stolparna istället för Marcus Högberg.

Sämst i serien

Winnipeg Jets har bjudit oss på en väldigt inkonsekvent säsong till viss del, resultatmässigt har man presterat bra men man kunde ha gjort mer i vissa av matcherna och tagit en extra seger. Nu är läget vad det är men man har faktiskt vunnit sju av sina tolv matcher såhär långt. Man har också redan vunnit över Ottawa tre matcher i rad så självförtroendet kommer vara högt.

Tittar vi närmare på Ottawa Senators så kan man ju konstatera att det inte är något man vill kolla på för länge. Laget har gjort en galet dålig säsong såhär långt och har på fjorton matcher bara vunnit två samtidigt som man förlorat hela elva utav dem. Visst har man varit nära att knipa någon mer poäng eller till och med seger i vissa matcher men saken är den att man saknar det som de bra lagen har för att kunna avgöra en match. Winnipeg är för bra och man har redan förlorat mot dem tre gånger den här säsongen.

Speltips.se ger tipset:

Winnipeg Jets att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/2 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.