Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Crotone har löst spelet i 13 av deras 14 senaste ligamatcher.

  • Tabelljumbon Crotone har släppt in hela 64 mål i deras 26 ligamatcher.

  • Crotone sprattlade till och tog en livsviktig 4-2 seger mot Torino senast.

  • Lazio är givna favoriter inför fredagens batalj. De är i stor behov av poäng ifall de ska närma sig topp sex och de eftertraktade Europa-placeringarna.

  • Spelet har suttit i tre av deras fyra senaste inbördes möten.

Givna favoriter

Hemmalaget Lazio är givna favoriter inför fredagens ligabatalj mot Crotone. Lazio ska spela sin 26:e ligamatch för säsongen och hittas precis nedanför ligans topp 6. Som vi alla vet vill storklubbarna hamna i topp 6 där platserna om Europa-spel finns. I skrivande stund har Lazio fyra poäng upp till konkurrenten Napoli som befinner sig på sjätteplatsen.

En vinst under fredagen skulle vara av största betydelse i hoppet om Europa-spel. Konkurrenten Napoli möter ett betydligt tuffare motstånd, nämligen tvåan Milan. Lazio har enorma poängchanser när de tar sig an tabelljumbon Crotone. Hemmalaget har däremot en lite sämre period bakom sig med tre raka förluster. Lazio spelar visserligen Champions League nästa vecka, men det är inte förr ens fem dagar efter Crotone-matchen. Med målfarlige Immobile i spetsen tror vi att det är främst Lazio som bidrar till vårt målspel under fredagen.

Tabelljumbon bjuder på mål

Medan hemmalaget Lazio kämpar om en av de eftertraktade Europa-platserna, hittar vi gästerna Crotone i en helt annan typ av sits. Crotone spelade i den italienska andraligan Serie B förra säsongen. Men efter en lyckad ligasäsong belönades klubben med en direktuppflyttning tillsammans med Benevento. De sistnämnda har lyckats hålla sig ifrån det förödande bottenträsket, men det har tyvärr inte Crotone.

Nykomlingen hittas längst ner i tabellen efter 26 spelade ligamatcher. Crotone har blivit säsongens slagpåse och defensiven har läckt fullständigt. Tabelljumbon har släppt in hela 64 mål i deras 26 ligamatcher. I skrivande stund har gästerna hela sju poäng upp till säker mark, det ser ut att bli en kort sejour i Serie A för Crotone. Defensiven har som sagt varit katastrofal den här säsongen. Ligakonkurrenterna har öst in mål på nykomlingen och därmed har vårt målspel suttit i hela 13 av deras 14 senaste matcher. Tabelljumbon Crotone sprattlade däremot till i senaste ligaomgången mot Torino, en efterlängtad seger fastställdes när Crotone vann med 4-2.  Vi tror på ytterligare ett målrikt möte när de tar sig an Lazio under fredagen.

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/3 kl 16.38

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.