Marcus Råsberg|11 mars, 2024, 10:04

Jag väljer att spela på NY Rangers ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rangers ha vunnit 9 av sina 11 senaste hemmamatcher

  • Rangers har fin bredd och djup i truppen

  • Devils har förlorat sex av sina åtta senaste bortamatcher

  • Devils har förlorat fyra av sina fem senaste matcher

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Bra djup

Natten till tisdag har det blivit dags för derby när New Jersey Devils tar sig till Madison Square Garden för match mot rivalen New York Rangers. Rangers har en betydligt tryggare plats i tabellen än vad Devils har och pressen på Jack Hughes och hans mannskap blir allt högre. Devils ligger sex poäng från Wild Card-plats och de har inte fått det att stämma den här säsongen.

New York Rangers är en av kandidaterna att gå hela vägen och vinna Staney Cup den här säsongen. I fredags förra veckan var det trade deadline i NHL och även om Rangers inte tog in några superstjärnor så gjorde de några moves för att stärka sin bredd och sitt djup i laget. Rangers tog in Jack Roslovic från Columbus som jag tycker är en riktigt bra värvning för deras bottom six och de tog även in Alexander Wennberg, Nic Petan och Chad Ruhwedel som kan tyckas inte vara så stora moves men som är spelare med roller där risken är låg att det rör om för mycket i lagets struktur. Första matchen efter trade deadline vann Rangers med 4-0 hemma mot St. Louis. Rangers ser bra ut!

Svag form

Efter att ha gjort en blek säsong, såhär långt, sett till förväntningarna som fanns inför oktober så är New Jersey Devils i behov av att lyfta sitt spel till nästa nivå och vinna matcher. Tyvärr, för deras del, har de inte lyckats med det senaste tiden. Inför matchen mot rivalen så har de en svag form och kommer till Madison Square Garden med förlust i fyra av sina fem senaste matcher. Lägg då till att rangers har fin form där de vunnit 12 av sina 15 senaste matcher.

Devils har även haft det tufft på bortaplan senaste tiden. De har förlorat sex av sina åtta senaste bortamatcher och mot ett lag som Rangers så är det alarmerande. Rangers är oerhört starka på hemmaplan och har vunnit hela 9 av sina 11 senaste matcher på hemmais. Devils behöver poäng men det kommer bli en tuff uppgift att lösa det mot Rangers och jag håller med dessa anledningar hemmalaget som favoriter inför mötet. Jag väljer därför att placera NY Rangers Money Line hos Comeon inför mötet.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 00:00
NY Rangers - New Jersey
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.