Axel Olsson|11 april, 2024, 11:27

Jag väljer att spela på över 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Salernitana har inget att förlora längre. Öppna matchbilder i de senaste omgångarna.

  • Lazio jagar en seger i hopp om att slå sig in i topp 6.

  • Salernitana fortsätter att stå för svaga försvarsinsatser. Släppt in flest mål i hela Serie A.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Jagar en topp 6-placering

Det börjar dra ihopa sig ute i de europeiska toppligorna. Det är sju omgångar kvar av italienska Serie A och där finns fortfarande en viss spänning, även om guldstriden redan är över. Det är desto mer spänt kring vilka lag som kniper topp 6-placeringarna, då både Lazio och Napoli befinner sig utanför dessa just nu. Lazio jagar alltså en viktig seger när tabelljumbon Salernitana kommer på besök.

De har en ypperlig chans att knipa tre poäng och bör kunna skapa problem för jumbon i hemmaborgen. även fast Lazio inte alls kommit upp till den förväntade nivån den här säsongen, är det fortfarande ett klart bättre lag än gästerna. De är revanschlystna efter deras senaste inbördes möte, där Lazio ägde matchbilden men Salernitana var effektiva i deras omställningsspel. Lazio bidrar med minst ett eller två mål här!

Har ingenting att förlora längre

Gästande Salernitana gör ett desperat försök att rädda sig kvar i högstaligan. Det måste ske något extremt för att det ska ske, men de har ingenting att förlora vid det här laget. Samtliga har redan räknat ut dem, då laget har hela tolv poäng upp till säker mark med sju omgångar kvar. Trots att nedflyttningen är runt hörnet, valde klubben ändå att försöka en sista gång genom att ta in en ny tränare.

De har tagit tillbaka deras gamle tränare Colantuono och han ska leda laget fram till slutet av säsongen. Italienaren har ingenting att förlora och Salernitana måste gå för segrar, vilket har öppnat upp matchbilderna rejält. Jumbon måste våga satsa offensivt och det har bjudit på målrika matcher, där deras egna försvar blir ännu mer sårbart. Jumbon lyckades göra två mål i senaste matchen mot Sassuolo, men släppte in lika många bakåt. Gästerna har som sagt ingenting att förlora i fredagens batalj, därmed tror vi på ytterligare en öppen matchbild. Ett desperat Salernitana kan absolut bidra med mål i detta mötet.

fotboll, Serie A
|
units: 3/5 - spelstopp: 20:45
Lazio - Salernitana
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.