Axel Olsson|11 april, 2024, 11:13

Jag väljer att spela på under 3,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leicester gick mållösa i senaste matchen mot Millwall.

  • Plymouth Argyle har fått en fin start med nye tränaren Dewsnip. En seger och ett kryss.

  • Plymouth har löst underspelet i elva raka ligamatcher.

  • Leicester har haft en liten formdipp i mars och april.

500 kr Gratisspel

Omsättningskrav: 1x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Nytändningen med Dewsnip

För Plymouth Argyles del väntar en spännande avslutning där ett säkrat kontrakt står på spel. Klubben är indragen i bottenstriden med fyra omgångar kvar att spela. De har tre poäng ned till 22:e placerade Sheffield Wednesday och nykomlingen kommer att göra allt för att hålla sig kvar i Championship. De valde nyligen att sparka tränaren Ian Foster efter knappt tre månader på posten.

Ledningen var inte nöjda med hur laget presterade under Foster, därmed har de valt att gå tillbaka till Dewsnip, som agerade interim-tränare innan Foster anställdes. Dewsnip har fått en fin start på den här sejouren med en seger och en oavgjord i hans två inledande matcher. De har stått för starka försvarsinsatser under Dewsnips styre, med endast ett insläppt mål på två matcher. Plymouth har löst underspelet i elva raka ligamatcher. Med den här nytändningen och livsviktiga poäng på spel, tror vi att hemmalaget kan hålla nere siffrorna mot serieledande Leicester.

Mållösa senast

Leicester hade ett ypperligt läge att ta ett stadigt grepp om serieledningen, men kom inte alls upp i nivå mot Millwall. Leicester ägde matchbilden men hade oerhört svårt att skapa chanser i sista tredjedelen, istället var det Millwall som tog vara på kontringsspelet och vann till slut med 1-0. En tuff förlust för Leicester, även fast toppkonkurrenten Leeds också tappade poäng. Det är nämligen fortfarande tre lag som är med i kampen om topp 2-placeringarna, därför var det ett väldigt tungt poängtapp för Leicester.

De behåller dock serieledningen trots att de har haft en liten formdipp under mars och april. Leicester har inte hittat rätt i deras senaste bortamatcher, där anfallsspelet varit bristfälligt. Den här truppen bör knipa en av topp 2-placeringarna sett till vilken kvalitet truppen besitter, med det sagt är de givetvis självklara favoriter att vinna mot Plymouth. Men med ett par tveksamma insatser i bagaget tror vi inte på någon storseger här. Om Leicester tar ledningen kommer gästerna spela med en högre riskminimering, då segern är av allra största betydelse.

fotboll, Championship
|
units: 3/5 - spelstopp: 21:00
Plymouth Argyle - Leicester
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.