Axel Olsson|10 juni, 2024, 22:39

Jag väljer att spela på under 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Paraguay har bekymmer med det offensiva spelet. De har gått mållösa i sex av deras sju senaste landskamper.

  • I VM-kvalet gjorde Chile ynka tre mål på sex matcher.

  • Paraguay kommer senast ifrån en 0-0 match mot Peru.

Upp till 1500 kr spelkrediter

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Oviss status

Copa America-premiären närmar sig. Innan mästerskapet drar igång ska landslagen spela ett sista genrep. Chile och Paraguay drabbas samman i den sista förberedelsen inför turneringen. De förstnämnda är favoriter inför detta mötet, men de har ingen vidare form i bagaget. I höstas stod Chile för ett väldigt svagt VM-kval. De hade enorma bekymmer med målskyttet med endast tre mål på sex matcher.

Chile knep endast en seger utav sex möjliga i detta kvalet. De såg en aningen bättre ut under landslagssamlingen i mars, där de vann mot Albanien och förlorade med uddamålet mot Frankrike. Men det är fortfarande väldigt ovisst kring vart Chile står inför det här mästerskapet. De är inte pålitliga när det kommer till målskörden och anfallsspelet, därmed tror vi inte på något målkalas under natten till onsdagen. Gästerna har haft ännu mer bekymmer i det offensiva spelet!

Horribelt anfallsspel

För Paraguays del väntar ett gruppspel mot Brasilien, Colombia och Costa Rica. En väldigt tuff grupp där de två förstnämnda är solklara favoriter att knipa topp 2-platserna. Paraguay blir rejäla underdogs här, sett till tidigare form tror vi inte att de kan störa storfavoriterna. Paraguay stod också för ett svagt VM-kval i höst. De har enorma bekymmer i anfallet där målen lyser med sin frånvaro.

Paraguay har gått mållösa i sex (!) av deras sju senaste landskamper. De är riktigt uddlösa i sista tredjedelen och har alltså endast gjort ett mål på sju raka matcher. Gästerna kommer senast ifrån en 0-0 match mot Peru och med det sagt ligger underspelet nära till hands när Paraguay spelar. De ska dock ha beröm för deras solida försvar under kvalspelet, där Paraguay endast släppte in tre mål på sex matcher. De är klart bättre i defensiven än offensiven – vi synar underspelet inför det här genrepet.

fotboll, Landskamp
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Chile - Paraguay
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.