X2 hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/9 kl 21.08

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Danny Ings mäktade med hela 22 ligamål förra säsongen. Det återstår att se ifall engelsmannen kan fortsätta den galna målformen.

  • Southampton stod för ett imponerande ligaspel förra säsongen. Laget var obesegrade i de sju sista omgångarna.

  • Crystal Palace spelade 1-1 mot danska Bröndy förra helgen.

  • Crystal Palace förlorade hela sju av deras åtta sista ligamatcher förra säsongen.

  • Ralph Hassenhuttl har gjort ett strålande jobb med Southampton. Han är ruggigt bra på att få ut det mesta av sina spelare, Danny Ings är ett exempel på detta.

Efterlängtad premiär

Trots en kort väntan har tiden utan Premier League känts väldigt lång. Den engelska Premier League ser oerhört spännande ut den här säsongen – flera klubbar har rustat upp med stjärnspelare från världens alla hörn. Frågorna är många, kan briljanta Liverpool försvara sin titel? Hur kommer det gå för Chelseas nybygge? Vilket lag blir säsongens överraskning?

Vi väljer att hålla ett extra öga på premiären mellan Crystal Palace och Southampton. Hemmalaget är en rutinerad PL-klubb som spelar för att säkra kontraktet. Förutsättningarna och spelarmaterialet är en aningen för svagt för att kunna cementera sig på övre halvan av tabellen. Förra säsongen tog Roy Hodgson klubben till en stabil 14:e plats. Det blev nyligen klart att hemmalaget lånar in Chelsea-anfallaren Michy Batshuayi, en oerhört spännande värvning enligt oss. Det ska även bli intressant att se hur Championship-spelare Eberechi Eze står sig i Premier League den här säsongen. Men vi anser att gästerna Southampton besitter en starkare spelartrupp inför premiären och väljer därmed dubbelchansen till deras favör. Crystal Palace avslutade förra säsongen med sju förluster på deras åtta sista ligamatcher, vi tror att premiären blir av samma kaliber!

Starkt avslut förra säsongen

Ralph Hassenhuttls mannar får packa väskorna och resa till huvudstaden London inför helgen premiär. När spelschemat färdigställdes stod det klart att Crystal Palace och Southampton tar sig an varandra i den efterlängtade premiären. En match som är fylld av förväntan och ovisshet.

Gästerna Southampton ser väldigt intressanta ut inför den här säsongen. Ralph Hassenhuttl skapade ett slagkraftigt Southampton förra säsongen och klubben avslutade ligaspelet oerhört starkt. The Saints gick obesegrade i deras sju sista ligamatcher och lagets anfallare Danny Ings visade hög PL-klass. Den skadebenägna anfallaren har verkligen fått igång karriären igen efter en misslyckad vända i Liverpool. Danny Ings har fått fart på Southamptons anfallspel och stod för imponerande 22 ligamål förra säsongen, endast ett mål bakom Jamie Vardy som vann skytteligan. Det återstår att se hur tränaren väljer att formera laget inför premiären, men vi kan lugnt säga att Southampton sitter på flera alternativ i anfallsspelet. Spelare som Shane Long, Che Adams och Obafemi slåss om den andra anfallsplatsen bredvid Ings. The Saints känns som det starkare laget inför premiären och därmed klickas dubbelchansen i till deras favör!

Speltips.se ger tipset:

X2 hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/9 kl 21.08

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.