En intressant drabbning väntar i MLS under natten till torsdag. Hemmastarka New York City tar emot Toronto som briljerade i senaste ligamatchen. Här får båda lagen med sig minst en balja vardera!

Match: New York City – Toronto (MLS) | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @1.44 | Units: 2/5 | Spelstopp: 01:00

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Löser spelet i elva av lagets tolv senaste matcher

Att förutspå en vinnare i mötet mellan dessa lagen är otroligt svårt. New York City är alltjämt väldigt svårbesegrade på hemmagräs men samtidigt går det inte att blunda för Torontos senaste vinst i ligan då man gick segrande med 5-1 trots bortaplan. Att lägga fokus på målen känns som ett betydligt bättre alternativ här, inget av lagen håller tillbaka på målproduktionen och det är framförallt lagens offensiver som sticker ut. Gällande New York City går man som tåget i ligan för tillfället, man leder den östra konferensen med sina 53 poäng och har fem raka vinster i ligaspelet. Lagets striker Héber har visat upp hög kvalité under säsongen med sina fjorton gjorda mål. Brassen har dessutom gjort fyra mål på lagets fem senaste matcher.

New York bjuder sällan till med målsnåla drabbningar. Ser vi till de tolv senaste matcherna de blåklädda spelat har vi fått se mål åt båda håll i otroliga elva av dessa. Man har det tredje högsta målsnittet i östra konferensen, ser vi till de tio senaste matcherna i MLS har man varit involverade i 35 mål – ett snitt på fullt godkända 3,5 mål per match. Senast Toronto och New York drabbade samman vann Toronto med hela 4-0. Även om man alltså inte löste målspelet i den matchen råder det ingen tvekan om att det är andra förutsättningar som gäller här. New York har nämligen endast gått mållösa fyra gånger under hela säsongen, samtidigt som man har svårigheter med att hålla nollan.

Gjorde fem mål senast trots bortaplan

Toronto har under den senaste tiden varit väldigt svårbesegrade. Sju raka matcher utan förlust talar sitt tydliga språk och man har nu klättrat upp till en placering som innebär slutspel om finalserien. Det gäller dock att man fortsätter prestera, kampen om platserna är mycket jämn och det är skickliga lag som utmanar om slutspelsplats. I senaste omgången visade man att man helt klart ska vara uppe i toppen och slåss om platserna. Visst, motståndarna Cincinnati huserar på jumboplatsen men att göra fem mål i en bortamatch är inte någon enkel uppgift. Även om offensiven alltså är i god form lär det inte bli bravader från Torontos sida under natten mot torsdag. Däremot ska man råder det ingen större tvekan om att man kommer näta. Toronto löser mål åt båda håll i fem raka matcher i MLS och ser vi det hela ur ett längre perspektiv löser man spelet i åtta av sina nio senaste matcher. Båda lagen har alltså en halvdan defensiv som sällan lyckas hålla nollan, samtidigt som man inte har några som helst problem med den offensiva delen. Mål åt båda håll att vänta!

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • New York City löser spelet i elva av lagets tolv senaste matcher

  • Spelet har rättats som vinst i åtta av Torontos nio senaste matcher

  • Toronto’s offensiv är i storform med bland annat fem gjorda mål i lagets senaste match

  • New York har nätat i 24 av 28 matcher denna säsongen

  • Toronto löser spelet i fem raka matcher

Högst odds hittade jag 9/9 kl 20:00 hos Bet365 som ger 1.44. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.