Match: Washington Capitals-Pittburgh Penguins (NHL) | Speltips: Över 4,5 | Odds: 1,53 | Spelstopp:02:00 | Spelbolag: COOLBET

Tror mig ha hittat nattens övermatch alla kategorier – mötet mellan Washington Capitals och Pittburgh Penguins!

Vilken fantastisk match att se fram emot inatt när Washington Capitals tar emot Pittburgh Penguins, två riktigt formstarka lag. Hemmalaget har vunnit sex raka matcher, och då har man bland annat besegrat lag som Montreal Canadiens och Columbus Blue Jackets. Mycket imponerande. Gästerna är inte mycket sämre med fem raka vinster i bagaget, och det är alltså upplags för en riktigt intensiv och underhållande tillställning inatt. Ett lir som inte går att blunda är överspelet, att detta möte slutar målsnålt finns inte på kartan enligt mig. Två formstarka och målglada lag som drabbar samman, bättre förutsättningar går nog inte att hitta!

Washington har under säsongen gått över 4,5-linan i 25 av 40 matcher, det vill säga 62% av lagets matcher. Det är inga dåliga siffror det, men det är framför gästernas statistik som lägger grunden till detta fantastiska spel. Hela 35 (!) av Pittsburghs 39 matcher har gått över 4,5-linan, det är sinnessjukt. 89% (!!) av lagets matcher. Jag vet inte i vilken värld detta möte slutar målsnålt, men det är absolut inte i min värld.

Över 4,5 bankas till 1,53 – dubbelvirke, singelspel, vad ni vill. Maxa. Lycka till vid rygg!