Match: Sverige-Slovakien | (Landskamp) | Speltips: Sverige dnb | Odds: 1,60 | Spelstopp: 16:45 | Spelbolag: Coolbet

Sverige förlorade senast mot Elfenbenskusten och det var inget snack om saken, man var helt klart sämre. Det syntes att det var mer kvalité hos spelarna i Elfenbenskusten och dessutom är man mitt i säsongen vilket såklart är en stor fördel i dessa sammanhang. Idag så har Janne Andersson valt att skifta en hel del i den svenska startelvan och endast fyra av de spelarna som senast var med återfinns i dagens lag. Jag tycker att det ser spännande ut med en hel del spelare som faktiskt är riktigt duktiga och

Sverige startar på följande vis:

1 Andreas Linde – 5 Anton Tinnerholm, 2 Linus Wahlqvist, 21 Jacob Une Larsson, 4 Joakim Nilsson
– 13 David Moberg-Karlsson, 14 Joel Allansson, 8 Oscar Lewicki, 9 Victor Claesson –
17 Alexander Isak, 10 Sebastian Andersson.

Slovakien tycker jag ska vara ett sämre lag än Sverige idag. De allra flesta spelare som man ställer upp med hör till vardags hemma i den slovakiska ligan och jämför man med Sveriges grabbar så ska man vara av sämre kvalité överlag. Dessutom så har man vinteruppehåll i den slovakiska ligan vilket också är en fördel för svensk del.

Slovakien fick stryk mot Uganda med 3-1 senast, ett Uganda som Elfenbenskusten slog med 3-0. Inte säger det kanske jättemycket men det ger en liten hint om hur bra man är. Jag tror utan tvekan att Sverige har en riktigt bra chans att slå Slovakien i eftermiddag. Laget ser riktigt spännande ut med flertalet spelare som har stora kvalitéer. Grabbarna bör vara sugna på att få visa upp sig för Janne för en eventuell framtida landslagsplats och därför bör det vara ett extra motiverat Sverige jämfört men en vanlig träningslandskamp. Jag testar Sverige dnb till fina 1,60x pengarna!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet