Match: Argentina-Paraguay (VM-kval) | Speltips: Över 4,5 hörnor HT (Asian) | Odds: 1,87 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: CherryCasino

Argentina tar emot Paraguay i VM-kvalet och visst känns det som att hemmalaget bör lösa tre poäng, några lätta poäng kommer däremot inte på tal. Finner inget större värden på 1X2-marknaden och väljer istället att syna hörnspelet som jag finner väldigt intressant.

Argentina är det klart bättre laget här och med spelare som Aguero, Higuain och di Maria i offensiven förväntar jag mig att man dominerar större delar av matchen, tror man trycker på från första minuten. Brukar bli en hel del hörnor när Argentina spelar och tror inte det blir något undantag här inte, tycker linan ser väldigt intressant ut. Argentinarna brukar använda kanterna i offensiven och många inlägg brukar man slå, tror faktiskt man på egen hand bör lösa minst 4-5 hörnor redan i första halvlek. Paraguay är inte helt ofarliga och även de är ett lag som kan bjuda på väldigt många hörnor, de lär nog inte heller ha större problem med att fixa en och annan hörna under första halvlek.

Jag testar över 4,5 hörnor i första halvlek, asian handicap, det vill säga pengarna tillbaka vidd exakt fyra hörnor. Det är riktigt lockande, till 1,87. Lycka till vid rygg!