Match: Valladolid-Teneriffa (Copa del Rey) | Speltips: X2 | Odds: 1,70 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: CherryCasino

Då var VM-kvalet över för denna gång, och i brist på utbud vänder jag blickarna mot spanska Copa del Rey där jag tror mig ha hittat ett intressant spel i mötet mellan Valladolid och Teneriffa.

Som ni säkert vet så älskar jag att spela på dubbelchanser som jag finner stort värde i, här är ett fint exempel. Tar vi en titt på lagens formkurvor ser vi att kurvorna pekar åt olika håll, Valladolid fem förluster och en seger på de sex senaste matcherna, samtidigt som Teneriffa endast har en förlust på de sju senaste. Ett klart formstarkare bortalag här med andra ord. Dessutom vill jag lyfta fram att Teneriffa vunnit tre av de senaste fem mötena med Valladolid, samt att man vunnit de två senaste drabbningarna.

Grejen med cupspel är att det kan gå lite hur som helst, oftast brukar de lite mindre lagen ta för sig. Här tror jag Teneriffa har fina chanser till minst ett oavgjort resultat, sett till formkurvan och faktumet att man slagit Valladolid i de två senaste mötena. Jag testar X2-dubbelchansen till 1,70, lycka till vid rygg!