Match: Venezuela-Brasilien (VM-kval) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 02:30 | Spelbolag: CherryCasino

Venezuela tar emot Brasilien i VM-kvalet och man gör det som underdogs, helt rätt kan tyckas. Brasilien bör självklart vara storfavoriter och ska bara vinna detta möte om man ser på dagsformen hos båda lagen, samt inbördesstatistiken som också talar till brassarnas fördel.

Brasilien är heta för tillfället, tre raka vinster har det blivit mot Ecuador (5-0), Colombia (2-1) och Bolivia (0-3). Intressant är att överspelet suttit i samtliga tre matcher, och det är just överspelet jag siktar in mig på här när man ställs mot ett mycket formsvagt Venezuela, som har tre förluster och en oavgjord på de fyra senaste matcherna. Venezuela befinner sig längst ner i tabellen med noll vinster, två oavgjorda och sju förluster. Säger ganska mycket om hur stor klasskillnaden är mellan lagen.

Intressant är också lagens två senaste möten, som båda vunnits av Brasilien med 2-1 samt 3-1. Överspelet har alltså suttit i båda mötena, samt att Venezuela i båda matcherna hittat nätet mot Brasilien. Lyckas man även göra det denna gång känns spelet väldigt säkert. Och helt ärligt känns det som att brassarna på egen hand skulle kunna sätta tre-fyra bollar, med tanke på hur formstarka man är för tillfället.

Testar över 2,5 till 1,75, det luktar verkligen målkalas. Lycka till vid rygg!