Match: Kroatien-Island (VM-kval) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,85 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: 10BET

Kroatien och Island gör upp i VM-kvalets fjärde omgång under lördagen, och jag tror starkt på överspelet här. En match jag verkligen ser fram emot att följa.

Detta är ett möte som känns väldigt intressant på förhand. Att bevittna kroaterna spela fotboll är alltid en fröjd för ögat, och Island tror jag inte behöver en närmare presentation efter sommarens EM. Känns verkligen som ett möte som kan bjuda på ett par mål. Kroaterna ska självklart vara favoriter hemma, man är några klasser bättre än islänningarna och med klasspelare som Perisic och Mandzukic på plan tror jag inte man går mållösa på hemmaplan. Sen tror jag inte heller man lyckas nolla ett formstarkt Island, som tagit sju poäng på tre kvalmatcher. Succén ser alltså ut att fortsätta, ska Island lyckas kvala till VM? Vilken grej det hade varit. Grejen med detta landslag är att man på pappret inte är särskilt vassa, inga namn som skrämmer direkt. Men fotboll spelas ju på planen, och på planen spelar Island en så fantastisk fin fotboll. Fråga en hel värld som charmades av detta landslag i somras.

Jag tror på en mycket underhållande match där kroaterna nog drar det längsta strået, jag sticker ut hakan och säger 3-2. Överspelet till 1,85 är ett mycket fint spel, dela gärna mer er av era åsikter! Lycka till vid rygg!