Match: Liechtenstein-Italien (VM-kval) | Speltips: Italien -2 | Odds: 1,64 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Italien gästar lilla Liechtenstein under lördagen, och visst bör man ta en komfortabel seger?

Sedan Ventura tog över Italien har jag inte kunnat sätta fingret på vart jag har detta Italien. På slutet har dock spelet sett ut att funka, i VM-kvalet hittills har det blivit sju poäng på tre matcher och mot Liechtenstein ska man bara ta en ny seger, inget annat finns på kartan. Frågan är bara om man löser handicap-linan, något jag tror man lyckas göra. Det råder trots allt stor klasskillnad här, man ställs mot ett lag som tagit en poäng på de tio senaste matcherna.. det säger sig självt.

Italiens förväntade startelva ser riktigt läcker ut. De Rossi och Verratti ser ut att starta centralt, med Bonaventura och Candreva på varsin kant. I anfallet hittar vi Belotti och Immobile, ett sylvasst anfallspar som enligt mig kan komplettera varandra riktigt bra. Belotti är en spelare som lär ha en hel del ögon på sig, italienaren har gjort det riktigt bra i Serie A och Torino, förtjänar helt klart en chans från start mot Liechtenstein. En chans han kommer att ta, var så säkra.

Jag tycker italienarna är starka nog att lösa en tremålsseger mot samma motstånd som föll med hela 8-0 mot Spanien. Italien -2 till 1,64 är ett fint spel, lycka till vid rygg!